Головна Новини Бізнес новини компаній Coca-Cola запускає перший алкогольний напій з Bacardi
commentss НОВИНИ Всі новини

Coca-Cola запускає перший алкогольний напій з Bacardi

Coca-Cola заходить на ринок алкоголю з новим коктейлем Bacardi.

сьогодні, 13:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Компанія Coca-Cola та виробник спиртних напоїв Bacardi планують запустити новий спільний напій – алкогольний коктейль, який одразу готовий до вживання. Перші продажі цього напою розпочнуться у 2025 році, спочатку в Мексиці та деяких країнах Європейського Союзу.

Coca-Cola запускає перший алкогольний напій з Bacardi

Coca-Cola випускає алкогольний напій. Фото: Coca-Cola

Новий коктейль отримав назву Bacardi Mixed with Coca-Cola та міститиме 5% алкоголю, як стандартний варіант. Але виробники вказують, що його міцність може змінюватися залежно від ринку. 

Coca-Cola та Bacardi зазначають, що це не перша співпраці між їх напоями. У 1900 році в Гавані створили знаменитий коктейль "Куба Лібре", який поєднує ром Bacardi, кока-колу та лайм.

Голова правління та генеральний директор Coca-Cola Джеймс Квінсі зазначив, що цей крок відповідає стратегії компанії з розширення асортименту напоїв, зокрема на ринку алкогольних коктейлів. Генеральний директор Bacardi Limited Махеш Мадхаван додав, що компанії з нетерпінням чекають на те, щоб подарувати споживачам класичний коктейль у зручному форматі. 

Нове партнерство нагадує попередню колаборацію Coca-Cola з Jack Daniels, яка принесла успіх у 2022 році, коли був випущений коктейль Jack and Coca-Cola.

Це не перший крок Coca-Cola в сегменті алкогольних напоїв. Раніше компанія вже експериментувала з алкоголем. У 2018 році компанія вперше за 125 річну історію випустила алкогольний напій у Японії з лимонним смаком, вміст алкоголю якого становив від 3% до 7%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені зруйнували найбільший міф про алкоголь.

Також "Коментарі" писали, що кока-кола може зникнути через війну у Судані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини