Головна Новини Бізнес новини компаній Співпраця з держзрадниками. Тепер це можна перевірити в системі YouControl
commentss НОВИНИ Всі новини

Співпраця з держзрадниками. Тепер це можна перевірити в системі YouControl

Дані Реєстру держзрадників України, який ведеться рухом "Чесно", стали доступні у сервісі для перевірки юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців YouControl

14 лютого 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Рух "Чесно" шукає зрадників держави на основі відкритих даних та публікує причини через, які вони потрапили у базу. Тепер їх напрацювання стали доступними у сервісі для перевірки юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців YouControl. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Рух "Чесно".

Співпраця з держзрадниками. Тепер це можна перевірити в системі YouControl

В системі YouControl можна знайти держзрадників. Фото з відкритих джерел

YouControl – це аналітична система, яка використовує близько 200 джерел та на запит користувача може надати необхідну та актуальну інформацію про фізичну та юридичну особу. Тепер за допомогою цієї системи та бази руху "Чесно" можна отримати інформацію про державних зрадників.

"Така співпраця бізнесу і громадського сектору дозволить фізичним та юридичним особам швидко і зручно перевіряти контрагентів та клієнтів на предмет державної зради", — стверджує представниця руху "Чесно" Віта Думанська.

На думку Думанської співпраця з компаніями, які належать державним зрадникам може вплинути на репутацію власника чи керівника бізнесу, а також питання у правоохоронних органів України. Подібні думки має засновник і СЕО YouControl Сергій Мільман

"Співпраця з організаціями, що мають або мали зв'язки чи бізнес-стосунки з росією та білоруссю, є дуже небажаною. Для будь-якого бізнесу це значні ризики: юридичні, фінансові, репутаційні. Окрім того, сьогодні просто неетично, аморально мати справу зі зрадниками країни", — говорить Мільман.

Реєстр державних зрадників створили у березні 2022 року. Станом на 14 лютого 2023 року у базі руху "Чесно" знаходиться 1099 осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв що, раднику заступника міністра оборони вручили підозру на присвоєння 1,7 млрд грн.

Також "Коментарі" писали про пошук зрадників, корупціонерів і ворогів серед своїх: силовики обшукали Авакова, Столяра, Коломойського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини