Головна Новини Бізнес новини компаній ДФС прийшла з обшуками до "Агро Газ Трейдинг". Компанія заявила про фабрикування кримінальної справи проти неї
commentss НОВИНИ Всі новини

ДФС прийшла з обшуками до "Агро Газ Трейдинг". Компанія заявила про фабрикування кримінальної справи проти неї

Компанія "Агро Газ Трейдинг" заявила про фабрикування кримінальної справи проти неї і вважає обшуки ДФС- незаконними

21 травня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Державна фіскальна служба проводить обшуки в офісах компанії "Агро Газ Трейдинг" у справі про нібито несплату податків на суму в 41 млн гривень. У АГТ вважають звинувачення з боку ДФС безпідставними і сфабрикованими, а також вказують на суттєві порушення під час проведення правоохоронцями слідчих дій.

ДФС прийшла з обшуками до "Агро Газ Трейдинг". Компанія заявила про фабрикування кримінальної справи проти неї

Компанія Агро Газ Трейдинг заявила про фабрикування кримінальної справи. Фото: info-one.ua

Про це повідомляє офіційний сайт ТОВ "Агро Газ Трейдинг".

"Правоохоронний орган інкримінує ТОВ "Агро Газ Трейдинг" незаконний збут надлишків карбаміду, виробленого на потужностях АТ "Одеський припортовий завод", і ухилення від сплати податків. Однак слідство не володіє оперативними даними, показаннями свідків або контрольними закупівлями, які могли б підтвердити даний факт. Версія слідства ґрунтується на інформації, взятої з зарубіжних сайтів в мережі Інтернет і спекулятивних припущеннях уповноважених осіб ДФС щодо обсягу придбаного в 2020 році природного газу та обсягів реалізованої продукції за цей же період", — впевнені в компанії.

У повідомленні вказується, що компанія веде свою господарську діяльність публічно і в повній відповідності з чинним податковим законодавством. Свідченням прозорої роботи АГТ є численні документальні та бухгалтерські звіти, складені за результатами перевірок з боку незалежних аудиторських компаній, а також державних контролюючих органів.

"За всю історію діяльності ТОВ "Агро Газ Трейдинг" завжди йде назустріч контролюючим і правоохоронним органам в будь-яких процесах і надає запитувану документацію навіть в тому випадку, якщо це є правом, а не обов'язком компанії. Проти ТОВ "Агро Газ Трейдинг" фабрикується кримінальна справа, не підкріплена жодними доказами і яка не має відношення до правового та судового розгляду питання і встановлення фактів", — заявляють представники АГТ.

Компанія також вказує на численні порушення процедури проведення обшуків з боку державних органів, а також про спроби психологічного тиску на генерального директора ТОВ "Агро Газ Трейдинг". Правоохоронці протягом двох днів намагалися проникнути на паркувальне місце автомобіля керівника компанії, що слід розцінювати як спробу залякування.

"Варто зазначити, що за кілька днів до проведення обшуку в офісі ТОВ "Агро Газ Трейдинг", житло генерального директора пограбували, а на наступний робочий день після проведення обшуку генеральний директор виявив несанкціоновано встановлені відеозаписуючі і прослуховуючі пристрої у своєму кабінеті. Поки невідомо, чи пов'язані ці події між собою, але керівником компанії були подані відповідні заяви до Національної поліції України з метою встановити причетних і залучити їх до відповідальності", — уточнюють в компанії.

Компанія "Агро Газ Трейдинг", яка є постачальником сировини для Одеського припортового заводу, а також одним з найбільших експортерів добрив в Україні, буде діяти виключно в рамках правового поля для захисту власних інтересів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини