Головна Новини Бізнес новини компаній Dior вибачився за скандальне фото, яке образило китайців: як воно виглядало (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Dior вибачився за скандальне фото, яке образило китайців: як воно виглядало (ФОТО)

Скандальна фотографія дівчини була представлена на виставці Lady Dior у Шанхаї

26 листопада 2021, 12:00 comments1132
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Французький будинок мод Christian Dior вибачився за фотографію китаянки на своїй виставці Lady Dior, яка проходила в Шанхаї. Про це повідомляє видання South China Morning Post.

Dior вибачився за скандальне фото, яке образило китайців: як воно виглядало (ФОТО)

Dior. Фото з відкритих джерел

На знімку, який зробила відомий фотограф Чен Ман, зображена китайська дівчина з яскравим макіяжем і сумочкою бренду. Фотографія викликала бурхливі суперечки та невдоволення в Мережі. Багато китайських користувачів вважають, що дівчина на фотографії уособлює західні стереотипи про азійську зовнішність.

Як пише видання BBC, річ у тому, що світла шкіра і великі очі вважаються ідеалом краси в Китаї: місцеві бренди часто приваблюють моделей саме такими рисами обличчя для своєї реклами. Однак, на думку деяких, Чен Ман зробила навпаки

Зображення, що потрапило під шквал критики, було знято з експозиції, а фотографу і модному бренду довелося вибачатися.

Dior вибачився за скандальне фото, яке образило китайців: як воно виглядало (ФОТО) - фото 2

Фото: BBC/ CHEN MAN/DIOR

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що  французький модний будинок Dior підготувався до самого страшного свята року — Хелловіну і випустив тематичний посуд. Серед нових надходжень можна побачити керамічні фігури гарбуза, фарфорові тарілки Руффо з тематичними ілюстраціями, натхненними старовинними картами Таро та концепцією містичних пророків, а також свічки для дому.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що Кіра Найтлі представила новий парфум Chanel. Творець парфуму Олів'є Польж зізнався, що це "делікатна версія" з усіх ароматів модного бренду. Він радить розпорошувати парфум не лише на тіло, а й на постільну білизну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини