Головна Новини Бізнес новини компаній Disney оголосив про закриття своєї студії
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney оголосив про закриття своєї студії

Закриття студії відбудеться у квітні

10 лютого 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Один із найбільших медіаконгломератів індустрії розваг у світі The Walt Disney Company повідомив про закриття студії Blue Sky, відомої створенням мультфільмів "Льодовиковий період", "Ріо" та багатьох інших. Про це інформує видання Deadline.

Disney оголосив про закриття своєї студії

Disney закриває студію Blue Sky - фото: Cafecomnerd

За словами джерела, минулий рік був складним для Disney за багатьма напрямками. В першу чергу на стан компанії вплинула пандемія, яка призвела до закриття тематичних парків Волта Діснея. Крім того, морські круїзи від компанії Disney Cruise також довелося скасувати через COVID -19. У зв'язку з цим в компанії почалися економічні проблеми.

Представник студії зазначив, що подальше існування Blue Sky недоцільно. Рішення про закриття студії далося власникам дуже нелегко, але з огляду на економічні реалії, їм довелося піти на цей крок. Із закриттям студії під скорочення потрапили 450 співробітників. Однак в компанії повідомляють, що для них будуть шукати вакансії в інших внутрішніх студіях. Відомо, що закриття студії відбудеться у квітні поточного року.

До слова, найбільший прибуток студії Blue Sky принесли анімаційні фільми "Льодовиковий період", "Ріо", "Хортон", "Епік", "Фердинанд", "Роботи", "Камуфляж і шпигунство". Останній мультфільм приніс найбільше прибутку - 19, 171 млн доларів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою речі та про причини скандалу в Мережі. Також сайт інформував читачів про те, що всесвітньо відома американська корпорація Apple зніме з виробництва один зі своїх смартфонів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини