Головна Новини Бізнес новини компаній Facebook спіймали на рекламі самогону (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook спіймали на рекламі самогону (Фото)

В мережі Facebook з'явилася реклама неліцензованого алкоголю

23 лютого 2021, 09:55 comments1106
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Facebook рекламує неякісний та неліцензований алкоголь. Це помітили користувачі соцмережі, повідомляє U-news.

Facebook спіймали на рекламі самогону (Фото)

Facebook рекламує алкоголь. Фото: rdshop.ru

Реклама інтернет-магазину Luxury Market заохочувала придбати людей алкоголь в пакетах. Компанія продає підробки на відомі бренди такі як Finlandia і Absolut, віскі Jack Daniels, Hankey Bannister, Chivas Regal, джини Beefeater, Finsburry, Gordon's, роми Bacardi, Captain Morgan.

Вся продукція виготовлена у дволітрових картонних коробках. В магазині діють великі знижки, які стимулюють користувача придбати контрафактний алкоголь.

Як дослідили U-news, профіль алкогольного магазину існує з 2019 року. На сьогодні компанія запустила 17 версій рекламних оголошень, які транслюються в Facebook та на сайтах-партнерах.

Facebook спіймали на рекламі самогону (Фото) - фото 2
Facebook спіймали на рекламі самогону (Фото) - фото 3
Facebook спіймали на рекламі самогону (Фото) - фото 4

Раніше повідомлялося, що Facebook дозволяє своїм користувачам заробляти на публікації потенційно небезпечної брехні та дезінформації про пандемію і вакцини, надаючи власні інструменти соцмережі для реклами. Деталі скандалу читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що компанія Facebook раніше обмежила доступність новин і публікацій для жителів Австралії як місцевих, так і іноземних медіаресурсів, а люди в усьому світі не могли розміщувати посилання на новини австралійських ЗМІ. В чому причина, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що роботу популярної в усьому світі соціальну мережу TikTok можуть обмежити на території України. Адміністрація соцмережі жодним чином не контролює публікацію контенту, що може вплинути на дітей. Особливу увагу на TikTok урядовці звернули після кількох нещасних випадків, що днями сталися в Україні. Деталі рішення читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини