Головна Новини Бізнес новини компаній Facebook стане платним: Цукерберг назвав ціну
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook стане платним: Цукерберг назвав ціну

Марк Цукерберг вирішив повторити неоднозначне рішення Ілона Маска та вести плату за користування соцмережею Facebook для людей, які хочуть офіційно підтвердити свою сторінку.

21 лютого 2023, 19:05 comments2783
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Для більшості користувачів соцмережа Facebook залишиться безкоштовною, проте для тих, хто хоче отримати підтвердження акаунту про справжність фізичної особи або бренду доведеться заплатити додатково щонайменше 12 доларів на місяць. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Марка Цукерберга.

Facebook стане платним: Цукерберг назвав ціну

Марк Цукерберг пропонує новий сервіс у Facebook. Фото з відкритих джерел

Марк Цукерберг йде шляхом американського бізнесмена Ілона Маска та впроваджує платні послуги в своїй соціальній мережі Facebook. Раніше подібні зміни відбулись у соцмережі Twitter, власником якої є Маск.

Компанія Facebook вирішила запропонувати новий продукт — Meta Verified. Це послуга, яка надає можливість отримати користувачу соціальної мережі синій значок, який означає, що обліковий запис офіційно належить цій особі або компанії. Окрім того, така послуга надасть прямий доступ до служби підтримки Facebook для розв'язання технічних питань, наприклад, можливого блокування профілю. Facebook пропонує два варіанти послуги: для вебперегляду та мобільних версій.

"Meta Verified коштує 11,99 долара на місяць у вебверсії або 14,99 долара на місяць на iOS. Цього тижня ми запустимо в Австралії та Новій Зеландії, а незабаром і в інших країнах", — повідомив Марк Цукерберг про новий продукт від Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дослідження зарплати серед українських розробників. Виявилось, що жінки отримують на 10-30% менші зарплати ніж чоловіки.

Також "Коментарі" писав про те, що роботи досягли рекордних показників у замінні людської праці. Найбільші процеси автоматизації спостерігають в автомобілебудівному секторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини