Головна Новини Бізнес новини компаній Facebook вводить можливість монетизації облікових записів
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook вводить можливість монетизації облікових записів

Крім того, Facebook працює над розширенням функцій редагування для Reels

9 грудня 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

Facebook запроваджує професійний режим для профілів, створивши можливість творцям скористатися перевагами додаткових інструментів монетизації. Новий режим також надає творцям доступ до функцій, що допомагають відстежувати зростання їх аудиторії, що раніше було доступне лише у Pages. Про це повідомляє видання The Verge.

Facebook вводить можливість монетизації облікових записів

Facebook - фото з відкритих джерел

Використання професійного режиму дозволяє власникам сторінки брати участь у програмі Reels Play. Reels [короткі відео, тривалістю до 60 секунд] стали доступними у Facebook у вересні. Бонусна програма створює можливість власникам сторінок заробляти до 35 000 доларів США на місяць, залежно від того, скільки переглядів набирає їх відеоконтент. Проте не всі автори мають право брати участь у програмі — вона доступна лише на запрошення, і автори мають дотримуватися політики монетизації партнерів Meta, щоб здобути кваліфікацію.

Крім того, Facebook працює над розширенням функцій редагування для Reels, такими як простіший спосіб створити відео, що містить кілька кліпів, а також можливість зберегти його як чернетку, поки ви знаходитесь в процесі редагування. Платформа також розглядає можливість збільшення тривалості Reels.

Нагадаємо, засновник компанії Meta (входять Facebook, Instagram і Whatsapp) Марк Цукерберг повідомив, що на платформі незабаром з'являться платні підписки, які допоможуть авторам уникати комісій від Apple. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. За його словами, платформа сфокусується на створенні можливостей для авторів контенту заробляти гроші. Йдеться про функцію "Підписки шанувальників", яка дозволить оформити передплату на автора контенту. В даний час, наголосив Цукерберг, компанія Apple стягує 30% комісії за кожну транзакцію. Нова функція на Facebook допоможе цього уникнути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини