Головна Новини Бізнес новини компаній Google Карти повернули корисну функцію для українського бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Google Карти повернули корисну функцію для українського бізнесу

Сервіс цифрових карт відновив важливу функцію для українців.

7 вересня 2023, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Google Карти повернули можливість додавати та редагувати бізнеси. Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров у Telegram.

Google Карти повернули корисну функцію для українського бізнесу

Google Карти повернули корисну функцію. Фото з відкритих джерел

У квітні 2022 року з міркувань безпеки Google закрив можливість редагувати та додавати нові бізнеси для користувачів на території України. Однак Михайло Федоров заявив, що Мінцифра працювала з компанією Google, аби знову відкрити цю функцію для українців.

"Тепер ви можете самостійно додавати нові бізнеси на Google Maps, а також редагувати й верифікувати профілі підприємств та інших установ", — написав Михайло Федоров.

Михайло Федоров вважає це важливим кроком для малого та середнього бізнесу. Адже тепер підприємці та власники переміщеного бізнесу зможуть додавати локації на картах у профілі Google Business, що призведе до більшої впізнаванності та привернення уваги потенційних клієнтів на новому місці.

Як повідомив очільник Мінцифри відновлена функція від Google буде працювати на всій території України, крім тимчасово окупованих територій та регіонів, де ведуться активні бойові дії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що компанія IWG провела дослідження та створила список найкращих міст для віддаленої роботи. На вершині рейтингу опинилось місто Барселона, що розташоване в Іспанії.

Також "Коментарі" писали про бізнесмена з Угорщини, який виступив зі скандальною пропозицією купити в України частину території. Угорський бізнесмен Іштван Варга очікує розпочати видобуток золота в родовищі, яке за попередньою даними оцінено в 500 млрд доларів. Варга вважає, що цих грошей достатньо для купівлі Закарпатської області та включення її до складу Угорщини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mintsyfra/4485
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини