Головна Новини Бізнес новини компаній Google відкриває свій перший роздрібний магазин: коли і що продаватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Google відкриває свій перший роздрібний магазин: коли і що продаватимуть

Уже через кілька місяців люди зможуть відвідати Google Store

21 травня 2021, 12:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google анонсувала створення свого першого фізичного магазину.

Google відкриває свій перший роздрібний магазин: коли і що продаватимуть

Офіс Google - фото: з відкритих джерел

Його відкриття планується вже цього літа на Манхеттені в Нью-Йорку. За словами представників Google, в їхньому магазині покупців чекає широкий асортимент продуктів компанії — від телефонів Google Pixel до продуктів Nest. Також, новий Google Store буде служити точкою видачі товарів для людей, які роблять покупки в інтернет-магазині компанії.

Окрім цього в Google Store будуть працювати різні фахівці, які зможуть допомогти відвідувачам з вибором товару або відремонтувати техніку Google. Відвідувачі зможуть випробувати техніку перед покупкою і подивитися як вона взаємодіє один з одним використовуючи різні способи.

Магазин стане новою частиною кампусу компанії, який розташований в районі Челсі. У цьому районі Нью-Йорка проживає понад 11 тисяч співробітників компанії Google. У компанії відзначають, що вони працюють в Нью-Йорку вже протягом 20 років, і відкриття даного магазина є природним продовженням давньої прихильності до міста.

Для довідки: американська транснаціональна корпорація Google була реорганізована 15 жовтня 2015 року в міжнародний конгломерат Alphabet Inc. Тепер, в складі холдингу, інвестує в інтернет-пошук, хмарні обчислення і рекламні технології.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google створив додаток для виявлення шкірних захворювань — як він працює. Також видання інформувало про те, що Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні: скільки буде коштувати Play Pass.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини