Головна Новини Бізнес новини компаній Hyundai отримає 80% акцій передового виробника роботів
commentss НОВИНИ Всі новини

Hyundai отримає 80% акцій передового виробника роботів

Hyundai і SoftBank погодили умови продажу автовиробникові компанії Boston Dynamics

11 грудня 2020, 17:49
Поділіться публікацією:

Південнокорейський автовиробник Hyundai і компанія SoftBank погодили основні умови угоди, за якою Hyundai придбає контрольний пакет акцій Boston Dynamics, компанії з розробки робототехніки. За умовами угоди вартість компанії з виробництва мобільних роботів становить 1,1 мільярда доларів.

Hyundai отримає 80% акцій передового виробника роботів

ФОТО: Business Upturn

Відповідно до угоди Hyundai буде володіти приблизно 80% акцій Boston Dynamics, а SoftBank через одну зі своїх афілійованих компаній збереже приблизно 20% акцій Boston Dynamics після закриття угоди.

Hyundai також вклала значні кошти в розвиток технологій в таких областях, як технології автономного водіння, можливості підключення, екологічно чисті автомобілі, "розумні" фабрики, сучасні матеріали, штучний інтелект (ШІ) і роботи.

Згідно із заявою, опублікованою компанією, передова робототехніка пропонує можливості для швидкого зростання з потенціалом позитивного впливу на суспільство безліччю способів. Boston Dynamics — визнаний лідер в розробці гнучких мобільних роботів, успішно інтегрованих в різні бізнес-операції.

Boston Dynamics виробляє роботів з підвищеною мобільністю, спритністю і інтелектом, що дозволяє автоматизувати роботу в складних, небезпечних або неструктурованих середовищах. Компанія розпочала продаж свого першого комерційного робота Spot в червні 2020 року і з тих пір продала сотні роботів для різних галузей, таких як електроенергетика, будівництво, виробництво, нафтогазова і гірничовидобувна промисловість.

Як повідомляло видання "Коментарі", Hyundai представить найпотужніший гібридний позашляховик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.livemint.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини