Головна Новини Бізнес новини компаній ICU перемогла в номінації «Краща угода первинного розміщення України» за версією Cbonds
commentss НОВИНИ Всі новини

ICU перемогла в номінації «Краща угода первинного розміщення України» за версією Cbonds

Розміщення облігацій стало унікальним для українського ринку

1 липня 2021, 17:42
Поділіться публікацією:

Випуск облігацій серії "А" компанії Moneyveo, андеррайтером яких виступила група ICU, визнаний найкращою угодою первинного розміщення України за версією Cbonds Awards CIS – 2021.

ICU перемогла в номінації «Краща угода первинного розміщення України»  за версією Cbonds

ICU - логотип

Щорічно читачі міжнародного інформаційного агентства Cbonds – професійні фінансисти – вибирають найкращих учасників ринків капіталу СНД у різних номінаціях. Цього разу ICU стала переможцем серед компаній, які розміщували облігації на внутрішньому ринку України.

"Це розміщення стало унікальним для українського ринку корпоративних облігацій з огляду на глибину та якість розкриття інформації емітентом. Такий підхід разом із сильними фундаментальними показниками компанії наочно позначився на споживчому інтересі – папери придбали страхові компанії, інвестиційні та пенсійні фонди, фізичні та юридичні особи", – розповів Руслан Кільмухаметов, керівник відділу випуску цінних боргових паперів групи ICU.

Обсяг закритого дебютного випуску облігацій Moneyveo складав 200 млн грн. Номінальна відсоткова ставка – 20% річних, виплата купона – щоквартально, дата початку погашення – 14 лютого 2022 року.

"Випуск облігацій відкриває перед нашими інституційними та приватними інвесторами можливість вкладати в надійні інструменти з високою дохідністю. Це дозволяє їм диверсифікувати свої інвестиційні портфелі та мінімізувати ризики", – зазначила Альона Андроннікова, CEO Moneyveo.

Довідка.

Група ICU – незалежна фінансова група, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами та приватним акціонерним капіталом, а також займається венчурними інвестиціями. Група спеціалізується на ринках Центральної та Східної Європи.

Заснована в 2006 році фахівцями з ING, група ICU є лідером з управління активами в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад 500 млн доларів США.

Засновники ICU – Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

У 2020 році міжнародне видання Global Banking & Finance Review визнало ICU "Кращою компанією з управління активами" в Україні, а журнал International Investor – кращою компанією з управління активами в регіоні Центральної та Східної Європи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини