Головна Новини Бізнес новини компаній Ігор Кушнір визнаний одним з кращих топ-менеджерів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігор Кушнір визнаний одним з кращих топ-менеджерів України

Глава правління - президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір увійшов в рейтинг 25 кращих топ-менеджерів України

1 грудня 2020, 12:37
Поділіться публікацією:

Редакція журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших "сформувала лонг-лист з 160 керівників великих компаній України. В окремий рейтинг потрапили десять управлінців, які є засновниками бізнесу. Свій рейтинг отримали 25 кращих топ-менеджерів приватних компаній, в який і увійшов Ігор Кушнір.

Ігор Кушнір визнаний одним з кращих топ-менеджерів України

Ігор Кушнір

"Ігор Кушнір керує найбільшою будівельною компанією "Київміськбуд" вже вісім років. Сьогодні компанія займає третину ринку нерухомості Києва. В активній фазі будівництва знаходиться 27 житлових комплексів загальною площею 2,5 млн кв. м", — зазначає видання.

За словами самого Ігоря Кушніра, запорукою успіху керівника є командна робота всього колективу.

"Я вдячний організаторам, але в той же час хочу сказати, що це результат роботи всієї команди. В якомусь інтерв'ю я вже розповідав, що мій стиль управління авторитарно-демократичний. В хорошому сенсі. Звичайно, поділ повноважень і делегування — це основа. Але я особисто контролюю виконання поставлених завдань по всій вертикалі. Це дозволяє розуміти, що відбувається, бачити процеси і прогнозувати подальші кроки. Упевнений, що розвиток компанії залежить від правильних рішень і їх сумлінного виконання. На сьогоднішній день наші результати говорять про те, що ми рухаємося в правильному напрямку. І зменшувати обороти не збираємося!" — підкреслив Ігор Кушнір.
Експерти оцінювали кандидатів за п'ятьма критеріями: ефективне управління; емоційний інтелект; впровадження інновацій; стратегічне мислення; антикризове управління. Частина експертів оцінювали кандидатів на умовах анонімності. Фінальний рейтинг формувався з трьох оцінок: експертного журі (60%), редколегії (20%) і голосування на сайті Delo.ua (20%).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини