Головна Новини Бізнес новини компаній Ілон Маск шукає таланти: як влаштуватися на роботу на перший курорт біля космодрому
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск шукає таланти: як влаштуватися на роботу на перший курорт біля космодрому

Ілон Маск шукає людину, яка організовує будівництво курорту для космічних туристів

15 серпня 2020, 03:38 comments1511
Поділіться публікацією:

Мільярдер Ілон Маск вирішив всерйоз взятися за будівництво курорту для космічних туристів. Зараз він шукає людину, яка готова взяти на себе всі організаційні завдання. Оголошення про вакансію з'явилося на сайті компанії SpaceX.

Ілон Маск шукає таланти: як влаштуватися на роботу на перший курорт біля космодрому

Ілон Маск. Фото:

Спробувати прорватися в космічний світ SpaceX, судячи з усього, може будь-хто. У компанії готові розглядати резюме з будь-якого куточка планети. Шукають менеджера з розвитку курорту, який будуватимуть поблизу космодрому Бока-Чика-Вілледж. Він розташований в штаті Техас. У SpaceX попереджають — роботи буде дуже багато. Адже в подальшому тут збираються приймати космічних туристів, а можливо навіть мандрівників з інших планет.

"Наше завдання — створити такі космічні технології, щоб можна було заселити людьми інші планети. Космодром Бока-Чика-Вілледж потрібно перетворити на космопорт. Тому нам потрібен талановитий менеджер, який буде займатися розробкою і будівництвом першого в світі курорту SpaceX — від самого початку і до самого кінця ", — сказано в описі вакансії.

Менеджер курорту повинен буде організувати будівництво, спланувати бюджет і роботу співробітників, а також отримати всі необхідні дозволи в уряду. А ось скільки він буде отримувати за все це грошей, в SpaceX не уточнили.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Ілон Маск розповів про переваги чіпів в мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини