Головна Новини Бізнес новини компаній Іноземні інвестори відзначили успішну приватизацію готелю «Дніпро»
commentss НОВИНИ Всі новини

Іноземні інвестори відзначили успішну приватизацію готелю «Дніпро»

Засновник Georgian Industrial Group Давид Бежуашвілі вважає, що інвестиції - єдиний правильний шлях руху для України

27 серпня 2020, 12:10
Поділіться публікацією:

Приватизація готелю "Дніпро" свідчить про позитивні зміни в роботі Фонду державного майна і сигналізує про можливість інвестувати в об'єкти держвласності в Україні, вважає засновник Georgian Industrial Group Давид Бежуашвілі. Про це він розповів "Українським новинам".

Іноземні інвестори відзначили успішну приватизацію готелю «Дніпро»

Давид Бежуашвілі (крайній ліворуч) та Володимир Зеленський. Фото: Georgian Industrial Group

За його словами, цей продаж став широко відомим не тільки в Україні.

"Глобальний ринок нерухомості дуже чутливий до таких подій, і ми також тримали руку на пульсі — уважно стежили за процесом продажу готелю в центрі Києва. Скажу так, починаючи з самого початку, з залучення респектабельних міжнародних компаній до аудиту і закінчуючи прозорим процесом аукціону — Фонд державного майна виконав свою роботу на високому професійному рівні, — вважає Бежуашвілі. — Чому так кажу? Тому що найголовніше в бізнесі — це довіра. І Фонд, відкривши всю інформацію і забезпечивши прозорість всього процесу, зробив все для створення довіри, щоб залучити і зацікавити інвесторів. І так, це дуже потужний сигнал про те, що інвестувати можна чесно, відкрито і вигідно".

Крім того, Бежуашвілі відзначив позитивну роль президента України Володимира Зеленського, який особисто опікується питаннями залучення інвестицій в країну.

"Якщо перша особа держави бере на себе роль провідника інвестицій, очолює цей напрямок — це вже свідчить про увагу до інвесторів, — заявив Бежуашвілі. — На мою думку, інвестиції — це єдиний правильний шлях руху для України, особливо в складні часи для всієї світової економіки. Тому обраний президентом шлях на двосторонній діалог з інвесторами це відповідальна, державна позиція, яку я щиро вітаю. Далі — повинні бути реальні дії, і ми вже бачимо рух в цьому напрямку від тих установ, які відповідають за реалізацію державної політики. у мене була честь розмовляти з президентом Зеленським — найкращі враження, команда налаштована на кардинальні зміни".

Відзначимо, що Georgian Industrial Group є найбільшою холдинговою компанією в Грузії, що займається бізнесом в сферах від енергетики до нерухомості. Компанія була заснована в 2006 році Давидом Бежуашвілі. Зараз працює відразу в декількох країнах, в тому числі, в Україні, де інвестує в Херсонський порт.

Нагадаємо, Шмигаль перерахував підприємства, які не підлягають приватизації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини