Головна Новини Бізнес новини компаній Капіталізація компанії Tesla вже перевищила трильйон доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Капіталізація компанії Tesla вже перевищила трильйон доларів

Вартість акцій вже перевищила $1000 за одиницю

26 жовтня 2021, 20:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Капіталізація американської компанії, заснованої відомим підприємцем Ілоном Маском, Tesla перевищила один трильйон доларів. Про це повідомляє видання "Ain".

Капіталізація компанії Tesla вже перевищила трильйон доларів

Ілон Маск. Фото: IXBT

Вартість акцій виробника електромобілів почала стрімко збільшуватися після публікації чудового фінансового звіту: виторг — $13,76 мільярда, чистий прибуток — рекордні $1,6 мільярда. Для порівняння, роком раніше чистий прибуток компанії склав $331 мільйонів. Зазначається, що на тлі такого успіху акції Tesla знову почали зростати та перевищили 900 доларів за одиницю.

На цей момент вартість акцій компанії вже перевищила $1000 за одиницю. За такої ціни капіталізація компанії перевищила $1 трильйон. Таким чином Tesla стала шостою компанією, чиї акції торгуються на ринку за такою ціною після Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet і Facebook.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що відомий мільярдер Ілон Маск смішно "підколов" генерального директора компанії Apple Тіма Кука. Маск постом Кука у соціальній мережі Twitter, який повідомив про відкриття нового фірмового магазину компанії в Туреччині, запросив людей подивитися на серветку. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що засновник компанії SpaceX показав на своїй сторінці у Twitter, як виглядав тестовий запуск двигуна космічного корабля. Спочатку були успішно проведені вогневі випробування вакуумного двигуна Raptor, а потім запущені та атмосферні. Усього на кораблі, що має доставити людей на червону планету, буде встановлено шість таких двигунів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини