Головна Новини Бізнес новини компаній Компанії екосистеми Concord Fintech Solutions посіли перші місця на PSM Awards 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанії екосистеми Concord Fintech Solutions посіли перші місця на PSM Awards 2020

Компанії зайняли відразу чотири призових місця, два із яких — перші

15 лютого 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

Три компанії, які формують інфраструктуру фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, посіли призові місця в номінаціях конкурсу PaySpace Magazine Awards 2020. Крім того, журі та експерти премії також відзначили проєкт ConcordBank IconBridge як "Найкращий techfin-проєкт". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила засновниця екосистеми Олена Сосєдка.

Компанії екосистеми Concord Fintech Solutions посіли перші місця на PSM Awards 2020

Бути переможцем PSM Awards 2020 дуже почесно. Фото компанії

"Усі компанії та проєкти екосистеми Concord Fintech Solutions – це в першу чергу люди. Дві перемоги й призові місця в ще двох номінаціях на PSM Awards 2020 року – доказ високої експертності у фінтех-індустрії", – зазначила засновниця екосистеми.

Місця в номінаціях PaySpace Magazine Awards 2020 розподілилися таким чином:

1-е місце в номінації "Найкращий процесинговий центр" отримав незалежний ПЦ Procard.

1-е місце в "Найкращий techfin-проєкт" одержав продукт ConcordBank – IconBridge.

2-е місце в "Найкращий банк-еквайр" – банк ConcordBank.

3-е місце в "Найкращий партнер інтернет-магазинів з приймання платежів" – платіжний сервіс ConcordPay.

Нагадаємо, що Concord Fintech Solutions – це перша в Україні відкрита фінтех-екосистема, у межах якої учасники фінансового ринку можуть створювати й розвивати власні фінтех-проєкти.

Єдину інфраструктуру екосистеми формують банк ConcordBank, незалежний процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay, білінгова система MassPay, які надають різноманітні рішення на ринку, а також ряд глибинних експертиз команд. Крім того, у межах CSR-політики важливе місце в екосистемі посідає digital-біржа благодійності "ДоброДій", яка надає підтримку дітям з важкими захворюваннями й реалізує інші соціально важливі проєкти.

IconBridge – продукт ConcordBank. Techfin-рішення, яке містить модуль токенізації для додавання карти в гаманці за допомогою інтернет-банкінгу та модуль для керування токенами для співробітників банку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

16 лютого 2021, 17:18

Приятно читать про наши победы)) https://kosatka.media/uk/category/blog/news/eks-direktor-energoatoma-po-protivodeystviyu-korrupcii-o-premiyah-yakoba-i-galushchenko-i-aukcionah-po-prodazhe-e-e-ch2


Новини