Головна Новини Бізнес новини компаній Компанії Слюсарева спростували причетність до нелегального ввезення сигарет і назвали причину цієї спланованої дискредитації
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанії Слюсарева спростували причетність до нелегального ввезення сигарет і назвали причину цієї спланованої дискредитації

У холдингу DUTYFREEUNITE вважають, що могли стати жертвою проплаченою медійної атаки

30 червня 2021, 14:59
Поділіться публікацією:

В групі компаній DUTYFREEUNITE, що складається з ТОВ "Тревел Рітейл Україна", ТОВ "Д'юті Фрі Одеса" і ТОВ "Скай шоп" категорично спростували і будь-яку причетність до незаконного імпорту сигарет в Україну з Китаю. Так представники холдингу відреагували на матеріал, опублікований виданням KyivPost, повідомляє портал "Гордон".

Компанії Слюсарева спростували причетність до нелегального ввезення сигарет і назвали причину цієї спланованої дискредитації

DUTYFREEUNITE заперечує причетність до контрабанди сигарет. Фото: dutyfreeunite / Instagram

"Нам неприємно це констатувати, але група наших компаній стала жертвою або непрофесіоналізму окремих авторів матеріалу, або, куди гірше — метою щедро оплаченої медійної атаки.

Ми не беремося робити раптових висновків і сподіваємося на мирне досудове врегулювання ситуації, особливо з огляду на позитивну репутацію KyivPost. Однак, поширена виданням 22 червня інформація порочить ім'я нашої компанії, завдає непоправної репутаційної шкоди, а також порушує немайнові права низки наших представників.

Викладені в статті твердження про нібито причетність наших юридичних осіб до контрабанди китайських сигарет Regina в Україні, — це брехня, яка не витримує критики. Жодної пачки продукції зазначеного бренду компанії, що входять в DUTYFREEUNITE, за весь час роботи на ринку, не імпортували і не продали", — сказано в заяві.

Також в DUTYFREEUNITE відзначають, що матеріал "носить маніпуляторний характер". Бізнесмени не виключають, що подібне зроблено "з метою зганьбити імідж компаній або їх власників".

"Вадим Слюсарев став одним із співзасновників деяких компаній групи DUTYFREEUNITE в травні 2018 року. І описані в матеріалі події, мало того, що викладені недостовірно, так вони ще й зовсім не співвідносяться із його бізнесовою діяльністю в сфері безмитної торгівлі", — заявили в компаніях.

У холдингу запевнили, що є сумлінними платниками податків (у період із 2010 по 2020 рр. DUTYFREEUNITE заплатила в бюджет України понад 50 млн грн.) і всю свою підприємницьку діяльність здійснюють у суворій відповідності до чинного українського законодавства.

Також повідомляється, що компанії готують звернення до авторів матеріалу про незаконному імпорті китайських сигаретах з вимогою про спростування недостовірної інформації та аргументацією своєї позиції.

"Група наших компаній має багаторічну позитивну репутацію на ринку, є членом багатьох міжнародних асоціацій. Ми дорожимо результатами праці своєї команди, успішною співпрацею з німецьким партнером і європейськими виробниками світових брендів.

Тому, в разі ігнорування наших аргументів, будемо змушені домагатися спростування поширеної проти нас наклепу в судовому порядку", — резюмується в заяві.

Незважаючи на позицію компанії та спростування будь-якої причетності до нелегального імпорту китайських сигарет, журналіст Юрій Бутусов продовжив поширювати твердження з матеріалу KievPost. Зробив він це після того, як заяви DUTYFREEUNITE вже було опубліковано в ЗМІ.

Нагадаємо, що за інформацією Тимофія Милованова, сайт Цензор.Нет, головним редактором якого є Бутусов, фінансує нібито контрабандист з списку санкцій РНБО Сеяр Куршутов. Останній, за даними телеграм-каналів, і може виступати замовником дискредитації Слюсарева.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини