Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія DIM не будує ЖК, а створює екосистему, — Насиковський
commentss НОВИНИ Всі новини

На правах реклами Компанія DIM не будує ЖК, а створює екосистему, — Насиковський

За словами керуючого партнера компанії, DIM ніколи не повторюється у своїх збудованих об’єктах

20 липня 2021, 14:44
Поділіться публікацією:

Відома девелоперська компанія DIM уже не перший рік займається зведенням житлових комплексів у Києві. За словами засновника та керуючого партнера фірми Олександра Насиковського, оригінальність підходу до будівництва визначається тим, що вони працюють над створенням справжньої екосистеми.

Компанія DIM не будує ЖК, а створює екосистему, — Насиковський

Керуючий партнер DIM Олександр Насиковський. Фото із відкритих джерел

"Наше завдання — створити ідеальний простір з розвиненою інфраструктурою, організувати такі умови, щоб побутові турботи не відволікали людей від важливіших речей у житті. Ми розглядаємо квартиру, як гаджет, де зручні програми полегшують життя і роблять його більш комфортним і різноманітним", — говорить Насиковський.

Щоб пояснити цей принцип, бізнесмен вдається до простого прикладу: компанія намагається передбачити потреби мешканців будинків, які з’являться у найближчому майбутньому.

"Наприклад, ми вже сьогодні значно збільшуємо кількість зарядок для електромобілів на паркінгах. Велику увагу приділяємо екологічності, енергоефективності будівельних матеріалів — в конструкціях зовнішніх стін застосовуються керамічні поризовані блоки. Це покращена версія керамічної цегли, яка має чудові теплоізоляційні властивості і виробляється з екологічно чистих компонентів", — перераховує Олександр Насиковський.

Одним із важливих пріоритетів DIM є облаштування прибудинкової території із зеленою зоною. Для цього представники компанії висаджують поруч із забудовою унікальні рослини. Наприклад, ЖК "Метрополіс" може похвалитися пініями, яким немає аналогу в столиці.

Окрім цього, значна увага приділяється інклюзивній інфраструктурі. Це не просто пандуси або доступні для натискання кнопки ліфта, а ціла система всередині і ззовні комплексу, спеціально обладнані дитячі майданчики. 

"Також забезпечуємо наших мешканців питною водою з власних артезіанських свердловин (Новий Автограф, Lucky Land, Метрополіс), або встановлюємо власні багаторівневі системи очищення і фільтрації води, — говорить бізнесмен. — Даємо можливість встановити у власну квартиру систему очищення повітря від газів, пилу і алергенів. Цю опцію дуже цінують жителі центрального Києва".

За сім років плідної праці групі компаній DIM вдалося звести сотні тисяч метрів якісного житла. За словами керуючого партнера фірми, кожен п’ятий покупець повертається до них задля повторного інвестування у нерухомість.

"Ми самі собі поставили високу планку не тільки в будівництві, але і в рівні обслуговування та сервісу, — підкреслює Олександр Насиковський. — Головний наш конкурент — ми самі".

Важливим є і той момент, що наразі компанія пропонує придбати квартиру з уже готовим ремонтом. Ця функція отримала назву #READYDIM. Вона дозволяє обрати стиль інтер'єру і його колірне рішення, формат з меблями або без, у бюджетному ціновому варіанті або ж з ексклюзивним дизайн-проєктом.

Ключовими проєктами компанії DIM Насиковський називає чотири локації. Це Lucky Land, який обіцяє стати новим інфраструктурним серцем Києва; А136 Higlight Tower у самому центрі столиці; елітний заміський комплекс Park Lake City, створений для життя на природі неподалік від Києва, а також інноваційний ЖК "Метрополіс". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини