Головна Новини Бізнес новини компаній Комунікація між владою і суспільством: в Україні будуть нагороджуватимуть кращих GR-спеціалістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Комунікація між владою і суспільством: в Україні будуть нагороджуватимуть кращих GR-спеціалістів

Учасниками форуму стане найпрогресивніша частина вітчизняного суспільства

1 грудня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Вже традиційно  в перших числах  грудня  в нашій країні  відбувається великий захід з відзначення кращих спеціалістів та проєктів у сфері GR. Цього року  нагородження  відомих бізнесменів, GR-спеціалістів, юристів, лобістів та громадських діячів відбудеться вже вчетверте.

Комунікація між владою і суспільством: в Україні будуть нагороджуватимуть кращих GR-спеціалістів

В Україні будуть нагороджувати GR-спеціалістів (фото з відкритих джерел)

 Як і в попередні роки, в  анонсованій  масштабній події, учасниками якої стане найпрогресивніша частина  вітчизняного суспільства, можна буде не лише побачити нагородження та взяти у ньому участь, але і познайомитись між собою, налагодити важливі професійні контакти і підтримку для того, щоб реалізувати свої  проєкти.

GR-премію засновано Українською Асоціацією професіоналів у сфері GR і лобістів. Це всеукраїнське об’єднання  було офіційно створено у 2014 році для представництва інтересів бізнесу та недержавних організацій  і налагодження важливих комунікацій  з представниками  органів влади і активним прошарком суспільства. Це єдина такого роду організація в Україні та одна з найбільших у Східній Європі.

"На жаль, на сьогодні українці недостатньо обізнані з темою лобізму, більшість з них не можуть навіть відповісти на питання, що означає це слово. Але цей інструмент для ефективної взаємодії бізнесу, влади і суспільства чудово працює в багатьох країнах. Тому ми прагнемо законодавчого врегулювання механізму лобіювання в Україні, щоб зробити його чітким, прозорим і результативним для всіх сторін процесу.  , — зазначила засновниця Асоціації професіоналів у сфері GR та лобістів Катерина Одарченко.  

Станом на листопад 2021 року в Асоціації налічується понад 65 членів. Організація регулярно об’єднує провідних фахівців у визначених сферах для розвитку лобіювання, адвокації, GR, Public Policy на практичному, зокрема, законодавчому рівні. 

Спільно з Інститутом Демократії та Розвитку “PolitA”, Міжнародною асоціацію професіоналів по зв’язках з органами влади (IGAPA) та політконсалтинговою компанією “SIC-Group Ukraine”, американськими та європейськими партнерами щорічно відбувається Міжнародний GR-Форум, що об’єднує провідних політиків, лобістів, PR,  GR-спеціалістів, юристів  з країн ЄС, США, Азії. Мета GR-Форуму — створення умов для демократичного, прозорого та постійного діалогу влади та бізнесу. 

Всеукраїнська GR-премія – це постійний проєкт Асоціації, який дає можливість привернути увагу до Government Relations, та стимулювати для  нових досягнень  тих, хто втілює в життя сучасної України GR-проєкти.  Цього року організатори анонсують 12 номінацій:

·       Найкращий проєкт у сфері GR

·       Найкращий регіональний GR-проєкт

·       Найкращий консультант у сфері GR

·       Найкраща профільна асоціація

·       Найкращий юридичний кейс

·       Найкращий міжнародний кейс

·       Найкращий адвокаційний кейс

·        Найкраще галузеве рішення

·        GR-амбасадор 2021 (найактивніший діяч з інституалізації GR-професії)

·        Найкращий GR-інструмент

·        Найкраще G2G рішення 2021

·        GR-прорив 2021

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відбудеться премія HR-бренд Україна.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини