Головна Новини Бізнес новини компаній Користуватися сайтом PornHub стане важче - розповідаємо чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Користуватися сайтом PornHub стане важче - розповідаємо чому

Користувачам PornHub доведеться надати доступ до свого офіційного документа

5 лютого 2021, 12:55 comments1469
Поділіться публікацією:

Керівництво популярного порносайту PornHub змінює умови користування ресурсом та збільшує кількість вимог до своїх відвідувачів. Таку інформацію було знайдено в офіційних документах компанії.

Користуватися сайтом PornHub стане важче - розповідаємо чому

Сайт PornHub змінює умови користування ресурсом. Фото: esquire.ru

Зміни користування сайтом відбулися через нещодавній скандал про насильство над неповнолітніми.

Відтепер PornHub вимагатиме підтвердження особистості користувачів. Компанія вже анонсувала біометричний комплекс заходів для боротьби зі зловживаннями на платформі.

Перевіряти біометричні дані буде команда Yoti. Аби без обмежень користуватися сайтом, потрібно буде надати доступ до офіційного документа — свого паспорту.

Модерація Yoti буде порівнювати фотографію користувача з наданим документом завдяки біометричній технології. При цьому дані користувачів будуть надійно захищені.

Окрім того, покращиться робота модераторів самого сайту. Вони будуть прискіпливіше ставитися до пошукових запитів та фраз, які порушують політику користування.

Нагадаємо, що моделі з хостингу PornHub навчать чоловіків та жінок отримувати задоволення від турботи про навколишнє середовище. Такою є головна місія нового проекту команди — Sexstainable Jerk Off Instructions. Згаданий проект самі представники відеохостингу називають новим жанром порно. Творці такої екологічної акції прагнуть, аби раціональне використання природних ресурсів зрештою стало сексуальним і важливим для кожного. Подробиці про проект читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що найбільші у світі порносайти PornHub, RedTube і YouPorn належать зареєстрованій в Люксембурзі компанії MindGeek. Журналістам The Financial Times вдалося дізнатися, хто є головним бенефіціарієм. Цього бізнесмена знають тільки в вузьких колах. Дізнатися хто це можна з нашого матеріалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини