Головна Новини Бізнес новини компаній LinkedIn змушений звільнити 960 співробітників через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

LinkedIn змушений звільнити 960 співробітників через коронавірус

LinkedIn обіцяє повернути на роботу звільнених співробітників відразу після появи нових робочих місць

22 липня 2020, 05:45
Поділіться публікацією:

Професійний мережевий сайт LinkedIn заявив про плани скоротити близько 960 робочих місць, або 6% своїх співробітників. Таке рішення компанія змушена була прийняти через пандемію коронавірусу, яка значно вплинула на попит на її продукти і, відповідно, на доходи компанії. Про це пише Reuters.

LinkedIn змушений звільнити 960 співробітників через коронавірус

Компанія LinkedIn допомагає роботодавцям оцінити придатність кандидата на ту чи іншу посаду, а співробітники використовують платформу для пошуку нової роботи.

LinkedIn скоротить працівників у підрозділах продажу та найму по всьому світу. Головний виконавчий директор Райан Росланскі заявив, що компанія надасть щонайменше 10 тижнів вихідної допомоги, а також медичну страховку на рік для американських співробітників, а коли відкриються нові вакансії, то перевагу будуть віддавати своїм колишнім співробітникам.

Раніше "Коментарі" писали, що в Мережі активно обговорюють ризик масового звільнення вчителів пенсійного віку через запровадження нових правил роботи. Однак у парламенті запевнили – ніхто не звільнятиме вчителів-пенсіонерів. Вчителів і директорів шкіл чекає одне нововведення – їх автоматично будуть переводити на строковий контракт. Це означає, що держава буде замовляти у них вчительські та управлінські послуги, а далі буде укладати трудову угоду, де підтвердить готовність за це платити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини