Головна Новини Бізнес новини компаній Максим Микитась розповів, як повернув контроль над «Укрбудом» і чому знову його втратив
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Микитась розповів, як повернув контроль над «Укрбудом» і чому знову його втратив

За словами Микитися, активи «Укрбуду» опинилися в руках рейдерів

16 червня 2021, 21:14
Поділіться публікацією:

Екснародний депутат від групи "Воля народу" Максим Микитась заявив про повернення контролю над компанією "Укрбуд Девелопмент" і подальшу його втрату через рейдерських дій "чорних" нотаріусів. Про це він заявив під час пресконференції.

Максим Микитась розповів, як повернув контроль над «Укрбудом» і чому знову його втратив

Микитась розповів, як втратив контроль над "Укрбудом"

Микитась розповів про те, що генеральний директор компанії "Укрбуд Девелопмент" Олег Майборода та Дмитро Федотенков нібито причетні до розкрадання активів "Укрбуду".

"Активи на десятки мільйонів доларів, з власності "Укрбуду" перекочували в кишені рейдерів. Інвестори нашої компанії і я виявилися просто обікраденими. Триває слідство. Усе вкрадене буде повернуто законним власникам", — заявив екснардеп.

За словами, Максима Микитася, у жовтні 2019 року за нібито фальсифікованою довіреністю вони переписали з компанії Bazert Development, яка була власником 100% компанії "Укрбуд Девелопмент", на Василя Польового та Євгена Дікина право власності на "Укрбуд Девелопмент".

"І фактично я втратив контроль, втративши контроль, я не мав можливості добудувати об'єкти "Укрбуду", — сказав Микитась.

Екснардеп повідомив, що протягом останніх двох місяців Польовий і Дікин повернули свої частки в компанії "Укрбуд Девелопмент" компанії Bazert Development.

"Василь Польовий звернувся до мене 3 тижні тому, я його не знав і ніколи не бачив. (Він сказав), що не знав, куди його втягнули, і хотів би все повернути. Добровільно, без примусу, ми провели повернення від Польового на Bazert Development 50%. Щодо пана Дікина, так само у правовому полі, без примусу, добровільно (було повернуто 50%). Ми готувалися слідчими діями, до арешту певних активів, ми хотіли звертатися до суду, але так сталося, що Польовий і Дікин виявили бажання повернути і сприяти слідству щодо злочинних дій Федотенкова і ще кількох людей", — сказав Микитась.

У той же час, за його словами, минулої ночі відбулася зміна власника "Укрбуд Девелопмент".

"Сьогодні вночі "чорними" реєстраторами рейдерським способом був викинутий Bazert Development із реєстрів "Укрбуд Девелопмент". Федотенков, Майборода та його спільники це зробили, тому що вони розуміють, що слідство входить в дуже активний процес. І якби ми отримали законним шляхом контроль над компанією, це б фактично унеможливило їм далі перешкоджати слідству і залученню їх до кримінальної відповідальності", — сказав він.

Микитась розповів, що спільно з правоохоронними органами почали розслідування щодо Федотенкова, Майбороди і кола осіб, причетних до "розкрадання" "Укрбуду". Він зазначає, що в ГБР вже подали докази розкрадання активів на понад 60 млн дол.

Нагадаємо, Максим Микитась закликав президента Володимира Зеленського втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини