Головна Новини Бізнес новини компаній Маск купує Twitter за $46 мільярдів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск купує Twitter за $46 мільярдів: що відомо

Поки що і в Twitter, і сам мільярдер відмовилися від коментарів

25 квітня 2022, 22:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні можливо буде повідомлено про деталі заключної угоди з  придбання   Ілоном Маском  популярної мережі Twitter.

Маск купує Twitter за $46 мільярдів: що відомо

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

Про це інформує The New York Times, посилаючись на інформацію з джерел, які, знайомі з  деталями ситуації. Як вони стверджують,  можлива вартість  угоди досягне  $46 мільярдів.

Важливо, що представники ради директорів  цієї мережі  вели  перемовини з американським бізнесменом  відразу, як поступила  пропозиція  про  купівлю.  Сторонами були обумовлені   важливі моменти угоди, зокрема, терміни  закриття, пеня, якщо угода не буде заключена та інші деталі.

Як повідомляють джерела американського медіа, перемовини відбулись після того, як  пройшло зібрання  членів правління  соціального сервісу  в неділю зранку, де обговорили  пропозицію  Ілона  Маска.  Він  пропонував ціну в 54,20 долара за одну акцію, саме з цієї причини 11 членів  правління Twitter детально  обговорювали  пропозицію.

При цьому, акції  соціальної  мережі  вже в понеділок  стали дорожчими на 4%, і вартують  до $51,23 за одну.

Разом з тим,  інформатори припускають,  що угода може не бути заключена, адже ситуація лишається нестабільною. На початку   купівля лишалася, як  малоймовірна, тому розв'язка  з цією історією не за горами.

До слова, американський бізнесмен   розпочав купувати акції Twitter  вже з початку року. При цьому,  14 квітня він публічно  оголосив про свій намір  придбати соціальний сервіс. Але в той час  на Волл-Стріт сумнівалися, зокрема, чи вистачатиме  Маску коштів для купівлі.  Тим часом  представники сервісу  прийняли заходи, які блокували можливості  для Маска скуповувати акції надалі.

На минулому  тижні  він  нагадав про свої наміри, примусивши  керівництво мережі відповідально розглядати  оприлюднену  пропозицію.

Поки що і  представники Twitter,  та й  сам бізнесмен з мільярдними статками відмовляються  коментувати ситуацію.

Разом з тим,  на власній  сторінці в соціальному сервісі  американський  підприємець сьогодні  оприлюднив повідомлення, яке таки проливає світло  на майбутню купівлю.

"Я сподіваюся, що навіть мої найгірші критики залишаться в Twitter, тому що це і означає свободу слова", — зазначив Ілон Маск у своєму твіті.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ілон Маск перерахував три речі, які знищать людство.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини