Головна Новини Бізнес новини компаній Mastercard і Visa оголосили бойкот PornHub
commentss НОВИНИ Всі новини

Mastercard і Visa оголосили бойкот PornHub

До таких заходів вдаються через наявність на PornHub відео із забороненим контентом, зокрема насиллям над неповнолітніми

11 грудня 2020, 17:59
Поділіться публікацією:

Платіжні сервіси Mastercard і Visa оголосили про тимчасову перерву у співпраці із сайтом для дорослих PornHub. Про це повідомляє The New York Times.

Mastercard і Visa оголосили бойкот PornHub

Компанії не влаштовує наявність забороненого контенту на PornHub. Фото із відкритих джерел

Обмеження роботи карток Mastercard і Visa вводяться через нещодавній скандал. Під час журналістського розслідування NY Times стало відомо, що на PornHub публікуються порноролики із неповнолітніми. Також було звернено увагу на наявність відео зі знущаннями та зґвалтуваннями.

Обидві компанії платіжних сервісів розпочали цього тижня розслідування своїх фінансових зв’язків із сайтом. Вони впроваджуються через материнську компанію PornHub — майндгик.

У Mastercard зазначили, що їхня перевірка підтвердила слова журналістів, виявивши незаконний контент. Колег по фінансових справах підтримали і Visa, оголосивши про припинення співпраці із PornHub принаймні до завершення розслідування.

Конкретних дат щодо розблокування фінансових обмежень не повідомляється.

Варто зазначити, що така політика не сподобалася адміністрації порносайту. У відповідь на заяви Mastercard і Visa, представники PornHub повідомили, що вони "глибоко обурені".

Можливо, це пов’язано із тим, що нещодавно PornHub вдався до значних змін. Зокрема, була змінена політика користування сайтом та завантажень нових відео. "Коментарі" вже інформували про те, що відтепер PornHub дозволятиме публікувати нові ролики для дорослих тільки перевіреним партнерам. Також на сайті заборонили вільне скачування порнографічних відеоматеріалів.

Також на порталі розповідали, що на PornHub запустив рекламу постачальник газу для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини