Головна Новини Бізнес новини компаній Метінвест розробляє дорожню карту щодо скорочення викидів вуглекислого газу, розраховану на 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Метінвест розробляє дорожню карту щодо скорочення викидів вуглекислого газу, розраховану на 10 років

Компанія прагне стати вуглецево-нейтральною

2 березня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Група Метінвест розробляє дорожню карту щодо скорочення викидів вуглекислого газу, яка розрахована на 10 років, заявив генеральний директор компанії Юрій Риженков в інтерв'ю Brussels Times.

Метінвест розробляє дорожню карту щодо скорочення викидів вуглекислого газу, розраховану на 10 років

Метінвест турбується про стан повітря. Фото із відкритих джерел

"Добрі наміри повинні підкріплюватися реальними кроками, які потрібно зробити для досягнення цієї мети, і наявними ресурсами, щоб обіцянки не виглядали голослівними. Метінвест бере на себе відповідальність за кожну дану обіцянку. Всі наші заяви в частині екології підкріплюються покроковим планом дій із зазначенням обсягів зниження викидів і вартості. Зараз розробляється 10-річна дорожня карта Метінвесту по скороченню викидів CO2", — повідомив Риженков.

Він також додав: "Як тільки у нас буде розуміння, яким чином ми зможемо стати вуглецево-нейтральною компанією, ми оголосимо про це".

За словами Риженкова, Метінвест продовжить інвестувати в екологічні проекти зі зниження вуглецевого сліду і в 2021 році. Крім того, компанія планує реалізувати масштабну інвестпрограму, спрямовану на розвиток і підвищення внутрішньої ефективності, а також на майбутнє.

"У 2021 році ми сподіваємося зберегти досягнуті в 2020 році операційні поліпшення та істотно примножити їх. Увага приділятиметься не тільки виробництву, а й ефективності в закупівлях, продажах та управлінні талантами", — додав гендиректор холдингу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Олег

2 березня 2021, 17:27

ЗВАЛИЩНИЙ ГАЗ МАЄ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ДЛЯ ГЕНЕРАЦІЇ ЕНЕРГІЇ, АЛЕ ЗАСТАРІЛЕ ЗАКОНОДАВСТВО ПЕРЕШКОДЖАЄ ЙОГО РОЗВИТКУ Источник: https://kosatka.media/uk/category/blog/news/svalochnyy-gaz-imeet-ogromnyy-potencial-dlya-generacii-energii-no-ustarevshee-zakonodatelstvo-prepyatstvuet-ego-razvitiyu


Новини