Головна Новини Бізнес новини компаній Метінвест увійшов до ТОП-50 «Forbes» кращих роботодавців України
commentss НОВИНИ Всі новини

Метінвест увійшов до ТОП-50 «Forbes» кращих роботодавців України

Ретельно продумана стратегія допомогла компанії під час кризи не втратити команду

13 січня 2021, 12:58 comments1021
Поділіться публікацією:

Міжнародна вертикально інтегрована група гірничо-металургійних компаній "Метінвест" увійшла в рейтинг ТОП-50 кращих роботодавців України за версією журналу "Forbes"

Метінвест увійшов до ТОП-50 «Forbes» кращих роботодавців України

У ТОП-50 кращих роботодавців України потрапила компанія "Метінвест" - фото: з відкритих джерел

Проєкт був створений у співпраці з провідним сайтом пошуку роботи "Works". В опитуванні брало участь 150 найбільших компаній України та понад 11 тисяч осіб.

Компанія "Метінвест" увійшла в ТОП-50.

Видання зазначає, що гнучка НR-стратегія допомогла компанії "Метінвест" зберегти команду в кризу. Під час пандемії в компанії освоїли нові цифрові HR-інструменти, прокачали професійні навички команди та персоналізували соціальні сервіси.

"Все це допомогло найбільшому українському роботодавцю зміцнити свою корпоративну культуру і підтвердити статус соціально відповідального бізнесу. На перший план вийшли нові стандарти безпеки. Для того, щоб захистити співробітників і створити для них комфортні умови в новому форматі, сформували спеціальний оперативний штаб. Його завданням стало відстеження ситуації в компанії та своєчасне розв'язання нагальних питань. В результаті всю команду забезпечили засобами індивідуального захисту, проводили безперервну дезінфекцію приміщень і температурний скринінг. Також організували транспортування співробітників на роботу і додому", — сказано в повідомленні.

Крім того, зазначає видання, компанія залучила послуги з тестування та лікування коронавірусу в програму добровільного медичного страхування, а також забезпечила 7 тис. Співробітників перехід на дистанційну роботу в піковий період карантину.

"Щоб робота вдома не зупинилася, запустили спеціальний онлайн-марафон "Поки всі вдома" з практичними порадами та рекомендаціями щодо організації роботи дистанційно. Новий формат виявився вдалим для компанії настільки, що в "Метінвест" взялися за розробку проєктів, які дозволять команді працювати в гнучкому форматі — віддаленому і частково віддаленому в майбутньому", — пише "Forbes".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://iz.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини