Головна Новини Бізнес новини компаній Метінвест вклав понад 100 млн доларів в охорону праці
commentss НОВИНИ Всі новини

Метінвест вклав понад 100 млн доларів в охорону праці

На рахунку Метінвест престижний міжнародний сертифікат у сфері охорони праці та здоров'я Vision Zero

7 грудня 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

У 2019 році Метінвест інвестував 102 млн доларів в ініціативи з охорони праці. Про це йдеться у Звіті про сталий розвиток компанії.

Метінвест вклав понад 100 млн доларів в охорону праці

Фото з відкритих джерел

Так, група розробила і впровадила нову п'ятирічну дорожню карту для подальшого поліпшення системи управління охороною праці і досягнення основної мети — нульового травматизму. В результаті цього в 2019 році Метінвест домігся найнижчого показника частоти травматизму в історії групи (LTIFR — 0,790).

Крім того, група першою серед українських компаній отримала престижний міжнародний сертифікат у сфері охорони праці та здоров'я Vision Zero ( "Нульовий травматизм").

У минулому році Метінвест також профінансував програми з навчання та розвитку співробітників (5,8 млн доларів). Група продовжила впроваджувати інструменти електронного навчання, розширивши можливості для розвитку управлінських і професійних навичок співробітників.

Крім цього, компанія продовжила співпрацю з профільними університетами і надала програму стажування на своїх підприємствах майже трьом тисячам студентів.

Додамо, що Метінвест також продовжував розвивати міста присутності — Маріуполь, Кривий Ріг та Запоріжжя. Група інвестувала понад 11 млн доларів у проекти соціального партнерства для покращення якості життя місцевих жителів і підвищення привабливості міст, в яких розташовані її підприємства в Україні і за кордоном.

Як раніше повідомлялося, Метінвест вклав в екологічну модернізацію 344 млн доларів за 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини