Головна Новини Бізнес новини компаній Мобільний паспорт мандрівника: Qatar Airways стала першою авіакомпанією на Близькому Сході, яка впровадила інновацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобільний паспорт мандрівника: Qatar Airways стала першою авіакомпанією на Близькому Сході, яка впровадила інновацію

Пасажири, які подорожують рейсами авіакомпанії із Дохи до Стамбулу, можуть скористатися цифровою платформою, яка пропонує більш безпечне, захищене і безконтактне обслуговування

26 березня 2021, 11:24
Поділіться публікацією:

Qatar Airways стала першою авіакомпанією на Близькому Сході, яка впроваджує додаток паспорту мандрівника ІАТА Digital Passport. Повідомляється, що він був розроблений спільно з Міжнародною асоціацією повітряного транспорту (ІАТА), Міністерством охорони здоров'я Катару, корпорацією Primary Health Care Corporation і медичною корпорацією Hamad. Авіакомпанія розпочала застосування додатку з 11 березня поточного року. Компанія повідомляє, що першими, хто зміг випробувати інновацію, стали пасажири, які прямували з Дохи до Стамбулу. 

Мобільний паспорт мандрівника: Qatar Airways стала першою авіакомпанією на Близькому Сході, яка впровадила інновацію

Qatar Airways - фото з відкрих джерел

Паспорт мандрівника ІАТА забезпечує інформування пасажирів про актуальні норми і правила щодо COVID-19 в країні призначення, а також відповідає вимогам щодо захисту персональних даних під час надання пасажирами результатів тестів на COVID-19, щоб бути допущеними на рейс.

Його Високоповажність пан Акбар Аль-Бакер, генеральний директор Qatar Airways Group, зазначив:

“Будучи провідною авіакомпанією світу в плані безпеки, інновацій та обслуговування клієнтів, ми є прихильниками впровадження цифрових рішень, які допоможуть пасажирам безпечно і без проблем подорожувати в умовах постійно змінюваних обмежень в різних країнах. Застосування паспортів мандрівника допоможе закласти фундамент для спільної розробки урядами усього світу стандартизованих правил, які знизять бюрократичні перешкоди в міжнародній туристичній індустрії. Спільно зі Всесвітньою організацією охорони здоров'я ІАТА також допомагає сформувати стандартизований сертифікат вакцини, який буде необхідний для відкриття кордонів і збільшення обсягів авіасполучення у всьому світі".

Повідомляється, що додаток ІАТА допомагає мандрівникам безпечно і зручно управляти своїми даними і надавати персональну інформацію. В компанії запевняють, що дані всіх пасажирів, які використовують паспорт мандрівника, захищені, а уряди країн можуть бути впевнені, що отримують достовірні дані від людей з підтвердженням їх особистості.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про небезпеку та переваги паспорта вакцинації. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини