Головна Новини Бізнес новини компаній На АЗС «БРСМ-Нафти» почали видавати чеки з QR-кодом — для перевірки їх оригінальності
commentss НОВИНИ Всі новини

На АЗС «БРСМ-Нафти» почали видавати чеки з QR-кодом — для перевірки їх оригінальності

Чеки з QR-кодом в мережі АЗС «БРСМ-Нафта» введені для перевірки сплачених податків

13 травня 2021, 12:42
Поділіться публікацією:

Мережа АЗС "БРСМ- Нафта" додала на чек QR-код, щоб кожен клієнт міг переконатися в тому, що компанія працює чесно і сплачує податки в повному обсязі. Про це в Facebook повідомив топ-менеджер "БРСМ - Нафта" Олександр Мельничук.

На АЗС «БРСМ-Нафти» почали видавати чеки з QR-кодом — для перевірки їх оригінальності

БРСМ-Нафта. Фото з відкритих джерел

Як він нагадав, останніми тижнями "БРСМ - Нафта" піддається чорній піар-кампанії в ЗМІ та соціальних медіа. Як повідомляють в компанії, мета атаки — змусити мережу підвищити ціни на паливо.

"Оскільки опоненти закидають "БРСМ - Нафта" нібито випуск "лівих" чеків, ми рішуче і публічно спростовуємо ці звинувачення. Щоб довести всім, що наша мережа працює чесно і сумлінно платить податки, з сьогоднішнього дня ми почали видавати чеки з QR- кодом", - написав Олександр Мельничук.

Такі чеки видаються на всіх автозаправних комплексах "БРСМ - Нафти" кожному клієнту після будь-якої транзакції. Відсканувавши код, можна перевірити, чи є чек в базі Державної податкової служби.

"У нас немає жодного "лівого" чека, в чому нас звинувачують деякі недобросовісні особи — псевдо-експерти Сергій і Артем Куюн", - написав Мельничук.

Крім того, він закликав главу податкового комітету ВРУ Данила Гетманцева, керівників фіскальної і податкової служб Вадима Мельника і Олексія Любченка не піддаватися провокаціям псевдо-експертів і не ретранслювати неправдиву інформацію. За словами Мельничука, це шкодить їх персональній репутації, а також репутації соціально відповідального бізнесу.

На АЗС «БРСМ-Нафти» почали видавати чеки з QR-кодом — для перевірки їх оригінальності - фото 2

Як раніше повідомлялося, "БРСМ - Нафта" ініціює загальнонаціональну перевірку якості палива найбільших мереж АЗС. У компанії висловили готовність оплатити аналіз за умови, що його проведуть незалежні автоексперти і лабораторії. За допомогою об'єктивного і неупередженого дослідження "БРСМ - Нафта" має намір довести, що її паливо відповідає всім стандартам і вимогам Євро 5.

На АЗС «БРСМ-Нафти» почали видавати чеки з QR-кодом — для перевірки їх оригінальності - фото 3

Раніше портал "Коментарі" писав, що буде з цінами на бензин в травні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини