Головна Новини Бізнес новини компаній На новій біржі Qmall за тиждень залучили 25 тисяч підписників і роздали токенів на 4 мільйона
commentss НОВИНИ Всі новини

На новій біржі Qmall за тиждень залучили 25 тисяч підписників і роздали токенів на 4 мільйона

Нову українську криптовалютну біржу Qmall презентували співзасновники проекту Микола Удянський та Богдан Прилепа

8 грудня 2021, 15:00 comments4503
Поділіться публікацією:

Українська криптовалютна біржа Qmall від 1 грудня запустила кампанію з роздачі токенів, яка триватиме до 1 лютого 2022 року. Про це повідомляє видання "ПарламентUA".

На новій біржі Qmall за тиждень залучили 25 тисяч підписників і роздали токенів на 4 мільйона

Qmall. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що взяти участь у роздачі біржових токенів може будь-який українець. Однак, якщо людині самій складно пройти процедуру реєстрації та керувати своїми віртуальними активами, то їй допоможуть спеціалісти. Qmall планує відкрити академії у кожному з регіонів України, де слухачі отримуватимуть всі необхідні знання про віртуальні активи та способи управління ними.

СЕО-керівник проєкту Богдан Прилепа детально пояснив, як усі охочі можуть зареєструватися на біржі та отримати винагороду від участі в айрдропі.

"Спочатку необхідно зареєструватися на біржі Qmall (https://qmall.io/), завантаживши персональні дані для ідентифікації особи. Потім підписатися на всі канали майданчика у соцмережах та зробити перший внесок на біржу. Після цього на рахунок клієнта автоматично зарахують 500 грн у токенах Qmall", — розповів Прилепа.

Новий проєкт українських фахівців швидко набув популярності.

"Проміжний результат говорить сам за себе, зараз у нас на сайті понад 25 тисяч зареєстрованих користувачів. Вже роздано понад 4 млн токенів для користувачів, які пройшли реєстрацію та верифікацію. На початок торгів, які мають розпочатися на біржі до 15 лютого, ми очікуємо мінімум 120 тисяч зареєстрованих користувачів, а до 1 лютого 2022 року ми роздамо понад 20 млн грн у токенах Qmall", — підкреслив Прилепа.

Видання повідомляє, що винагорода користувача зросте, якщо запросити на біржу друзів. За кожного нового учасника платформа нараховує додаткових 100 грн у токенах Qmall. А якщо й друзі когось запросять — ви отримаєте ще 50 грн у токенах QML (власний токен біржі з однойменною назвою). Засновники проєкту також анонсували пресейл, який триватиме з 15 до 25 грудня 2021 року. Під час цієї події інвестори зможуть придбати 50 млн токенів за мінімальною ціною. У рамках приватного раунду 1 QML продаватиметься по 1 грн за токен.

Згаданий токен можна використовувати для погашення торгової комісії задля отримання знижок. Клієнти біржі також можуть заробляти на стекінгу. Для цього вони поміщають токени Qmall у Staking Pool. Це нагадує строковий внесок, за який вони одержують процент.

Також монета використовуватиметься для голосувань на платформі. Власники QML обиратимуть токени для лістинга, братимуть участь в IEO тощо.

Токен Qmall дозволить його власникам брати участь в ексклюзивних заходах на біржі, а також торгувати на онлайн-ринках електронної комерції. Останнє передбачає покупку товарів та послуг партнерів платформи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Oleh

23 червня 2022, 08:24

Скам біржа!!!!


Новини