Головна Новини Бізнес новини компаній Найбагатша компанія в історії бізнесу: на скільки ще можуть вирости в ціні її акції
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатша компанія в історії бізнесу: на скільки ще можуть вирости в ціні її акції

Акції американської компанії Apple досягли максимально високої позначки, в результаті чого її капіталізація перевищила 3 трлн доларів

4 січня 2022, 10:11
Поділіться публікацією:

Якщо раніше вважалося, що найбагатші у світі компанії з видобутку нафти, то відтепер у світі бізнесу нові правила. Станом на початок 2022 року найбагатшою компанією світу офіційно стала — Apple. Виробництво гаджетів стало більш прибутковим за газ та нафту. Капіталізація компанії Apple досягла позначки у 3 трлн доларів. Ще ніколи жодна інша компанія не коштувала настільки дорого. Про це пише CNBC, передають "Коментарі".

Найбагатша компанія в історії бізнесу: на скільки ще можуть вирости в ціні її акції

Apple — найдорожча компанія у світі. Фото з відкритих джерел

"Капіталізація Apple і далі продовжуватиме рости. Вона регулярно показує рекордні показники за доходами, випускає гаджети, які мають попит та успіх. Найближчим часом вартість акцій зросте ще на 10%. У 2022 році ціна за одну акцію зросте до позначки у 210 доларів," — підрахували експерти видання.

До недавнього часу Apple за рівнем капіталізації конкурувала з  Saudi Aramco (це нафтовидобувна компанія). Однак нині лідером у світі бізнесу стала саме Apple.

У Apple вже давно заявляли, що компанія могла б розвиватись значно динамічніше і заробляти ще більше, але вони ніяк не можуть вирішити питання з нестачею чіпів.

Нині ж Apple готує два іноваційні продукти — це окуляри доповненої реальності та власну марку автомобілю. Проте подробиці розробок, традиційно, тримають у таємниці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали, що у Apple назрів бунт серед працівників і вони, навіть, наважились на страйк у переддень Різдва. Персонал техпідтримки та фірмових точок продажу був обурений тим, що їм не дають відпочивати, просять виходити на роботу під час хвороби, а у "Чорну п’ятницю" не забезпечили соціальну дистанцію з покупцями, через що чимало співробітників захворіли на коронавірус.

Читайте також: Вірус знову мутував — виявлено новий штам COVID-19



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини