Головна Новини Бізнес новини компаній Названа найбільш продавана марка автомобілів в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа найбільш продавана марка автомобілів в світі

Пандемія значно вплинула на автомобільну галузь

28 січня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Японські автомобілі Toyota стали найбільш продаваними у світі за минулий рік. У 2020-му концерн обігнав за популярністю свого головного конкурента — німецького виробника Volkswagen. Про це повідомило видання lenta.ru, порівнявши звіти компаній.

 Названа найбільш продавана марка автомобілів в світі

Найпопулярніша марка автомобілів в світі. Фото: toyotaofnaperville.com

Останній раз Toyota Motor мали такий успіх в далекому 2015-му році.

У звіті виробника зазначено, що за минулий рік компанія продала 9,53 мільйона машин. Компанія-конкурент Volkswagen заявила про продаж близько 9,3 мільйона автівок.

Попри те, що Toyota очолила список найпопулярніших автомобілів 2020-го року, розмір її продажів зменшився під час пандемії на 11,3 відсотка. Це найгірший показник за останні п'ять років.

За цей рік компанія досягла й інших висот. Toyota вийшла на новий рекордно великий рівень виробництва. Це вдалося завдяки збільшенню попиту в Китаї, оскільки країна, зокрема її економіка, найшвидше оговтується від пандемії.

Нагадаємо, що електричний седан Tesla Model S був перетворений на дводверний кабріолет зусиллями італійського дизайнерського дому Ares. Слід визнати, що на відміну від попередніх спроб кабріолет Tesla виглядає на цей раз досить ефектно. Фотографії перетворення можете переглянути на нашому сайті.

Також "Коментарі" розповідали, що учитель фізкультури з Київської області Іван Кожушко давно мріяв про американський Shelby Cobra 1968, тому вирішив не відкладати здійснення цієї мрії та почав робити спортивний родстер самостійно. Найдивовижніше в усій цій історії те, що у світі не вийде знайти другий такий же автомобіль, адже він абсолютно унікальний. Для його створення Іван використовував запчастини від різних машин. Що з цього вийшло дивіться в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини