Головна Новини Бізнес новини компаній Названо найдорожчий у світі бренд
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найдорожчий у світі бренд

Найдорожчий бренд у світі був оцінений у 263,4 мільярда доларів

26 січня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Корпорація Apple зайняла перше місце серед найдорожчих брендів світу за версією Brand Finance Global 500. Раніше компанія Стіва Джобса мала такий успіх ще у 2016 році. 

Названо найдорожчий у світі бренд

Apple - найдорожчий в світі бренд. Фото: cliqfx.org

Компанія була оцінена у 263,4 мільярда доларів. Відтак в Apple за рік досягли збільшення вартості бренду на вісімдесят сім відсотків.

Друге місце в рейтингу зайняла компанія  Amazon. Вона оцінена в дещо меншу суму - 254,2 мільярда доларів. Третє місце почесно посів Google, оцінений 191,2 мільярда доларів. 

Загалом, якщо порівнювати з минулим роком трійка лідерів не змінилася. 

Нагадаємо, що минулого року провідне місце займала компанія Amazon. На другій сходинці в рейтингу була корпорація Apple. Незмінне третє місце займав Google.

Раніше компанія Apple застерегла користувачів моделі iPhone 12 про можливий вплив на деякі прилади, пов'язані із забезпеченням життя людини.

Так, згідно з інформацією, розміщеною на офіційному сайті техногіганта, iPhone 12 обладнаний великими кількістю магнітів, ніж попередні моделі. При тісному контакті ці магніти можуть впливати на роботу кардіостимуляторів і дефібриляторів, які імплантовані в тіло людини. При цьому, в компанії все ж сподіваються, що такі впливи будуть мінімальними. Втім, виробник рекомендує тримати смартфон на безпечній відстані — не ближче п'ятнадцяти сантиметрів, або тридцяти при бездротовій зарядці.  

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати рейтинг найпродуктивніших та доступних за ціною смартфонів, випущених в Китаї за 2020 рік. Всі моделі представлені й на українському ринку.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини