Головна Новини Бізнес новини компаній Несподівані призи – найрадісніші: «Прайзмі» зустрілася з новою переможницею
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівані призи – найрадісніші: «Прайзмі» зустрілася з новою переможницею

Черговий грошовий приз від компанії "Прайзмі" виграла працівниця однієї із запорізьких лікарень

13 січня 2021, 14:55 comments6115
Поділіться публікацією:








З дитинства нам кажуть, що потрібно вірити в себе і свої сили. Успіх нібито приходить тільки до тих, хто не сумнівається в перемозі. Однак "Прайзмі" знову довела: сумніви ніколи не позбавлять вас заслуженого призу. Розповідаємо, як "Прайзмі" зустрілася з відданою та добродушною переможницею.

Несподівані призи – найрадісніші: «Прайзмі» зустрілася з новою переможницею

"Прайзмі" не залишила переможницю без призу. Фото компанії

Володаркою чергового грошового призу від "Прайзмі" стала Євграшина Євгенія Петрівна із Запоріжжя. Виявилося, що жінку приголомшила новина про виграш. Вона з радістю запросила представників "Прайзмі" в будинок, щоб розповісти більше про своє життя і емоції від перемоги.

Несподівані призи – найрадісніші: «Прайзмі» зустрілася з новою переможницею - фото 2

Євгенія Петрівна багато років працює на благо однієї із запорізьких лікарень. Жінці доводиться багато спілкуватися і переживати стрес, працюючи в реєстратурі. Незважаючи на труднощі, вона допомагає землякам усім, чим може.

Щоб відпочивати від робочих буднів, Євгенія Петрівна має два постійних і улюблених хобі: в'язання серветок і замовлення товарів у "Прайзмі". В обох справах українка стала професіоналом: її дивовижні серветки прикрашають будинки всіх її знайомих, а з "Прайзмі" жінка співпрацює вже 5 років.

Незважаючи на таку відданість, усі ці роки жінка залишалася без виграшу і почала втрачати надію. Євгенія Петрівна щиро полюбила товари, які є на сайті "Прайзмі". Заради них і робилися всі замовлення, як раптом їй зателефонували і повідомили про вручення грошового призу.

"Мене накрило теплою хвилею. Де я, а де виграш? Це неможливо!" – розповідає про свої перші враження Євгенія Петрівна.

Представники "Прайзмі" завжди особисто вітають переможців, тому зустріч з Євгенією Петрівною була лише питанням часу. Жінка підписала необхідні документи, отримала сертифікат і незабаром грошовий приз опиниться в її руках.

Несподівані призи – найрадісніші: «Прайзмі» зустрілася з новою переможницею - фото 3

"Цей виграш для мене – несподіваний подарунок. Я не вважала себе везучою людиною. Боженька вирішив дати мені урок, що треба вірити", – поділилася Євгенія Петрівна.

Міжнародна компанія "Прайзмі" займається в Україні продажем товарів через сайт протягом 3 років. В асортименті продукти для краси, прибирання будинку, оздоровчі засоби. Здається, що це звичайний інтернет-магазин, але "Прайзмі" підкорила жителів України своїми маркетинговими акціями. Декілька разів на рік компанія за допомогою лототрону вибирає випадкових переможців. Ці люди отримують щедрі грошові призи в подяку за свої замовлення. На рахунку "Прайзмі" вже 27 щасливих переможців!

На прикладі Євгенії Петрівни ми дізналися, що віра в себе – тендітна штука. Сьогодні вона є, завтра немає. Однак відданість і доброта завжди щедро винагороджуються долею. Можна сумніватися в собі, але ніколи не потрібно впадати у відчай. Дивіться інтерв'ю з переможницею за посиланням нижче, заряджайтеся позитивом і вірою в перемогу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лариса

16 лютого 2021, 14:30

Ятоже участю вакції я вірю щоя виграю ідуже щаслива неможу дочекатися того числа коли будуть голошувати переможця дякую за ваші товар


Новини