Головна Новини Бізнес новини компаній Netflix потрапив до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix потрапив до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО)

Netflix Korea створив унікальну рекламу

26 січня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

До Книги рекордів Гіннеса потрапив корейський підрозділ великої американської компанії Netflix, яка є постачальником фільмів і серіалів на основі потокового мультимедіа. Про це повідомляє Variety.

Netflix потрапив до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО)

Netflix Korea створила унікальну рекламу - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, Netflix Korea був внесений до Книги рекордів Гіннеса як творець самої маленької реклами для журнал а. Її розмір склав - 1,712 на 2,429 см. Таким чином, компанія прорекламувала в журналі детективний серіал під назвою Busted, в якому розслідують постановочні справи про вбивства.

Співзасновник агентства, яке працює на Netflix і Disney, Артур Чан, зазначив, що керівники Netflix Korea довгий час трудилися над тим, щоб запустити таку невелику рекламну кампанію в друк. Багато часу пішло на те, щоб зберегти здатність зображення. Для цього потрібно було враховувати навіть розміри окремих чорнильних точок, складових картину. В результаті проведеної роботи Netflix Korea створила єдину у своєму роді рекламу. Попри те, що зображення дуже маленьке, але на ньому видно сім різних людей, а також деякі ілюстрації позаду них.

Netflix потрапив до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО) - фото 2

До слова, минулого рекордом найменшої журнальної друкованої реклами було оголошення площею 4,6 см у квадраті. А найкоротша у світі реклама на телебаченні за розміром займала лише половину екрану і тривала всього 1/60 секунди.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Netflix продовжив один з найпопулярніших серіалів на другий сезон, а також про те, що з Зірка "доводити" Крістофера Нолана з'явиться в новому фільмі Netflix.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини