Головна Новини Бізнес новини компаній Netflix скоро може вийти на ринок відеоігор: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix скоро може вийти на ринок відеоігор: що відомо

Netflix незабаром може вийти на ринок відеоігор

24 травня 2021, 13:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Netflix, яка надає користувачам доступ до перегляду фільмів і серіалів за передплатою, хоче вийти на ринок відеоігор. Стало відомо, що в компанії шукають керівника для новоствореного підрозділу, що спеціалізується на іграх.

Netflix скоро може вийти на ринок відеоігор: що відомо

Netflix вийде на ринок відеоігор. Фото з відкритих джерел

Експерти вважають, що це є доказом того, що компанія серйозно замислилася про вихід на новий ринок. За їхніми словами, до такого рішення Netflix могло підштовхнути збільшення конкуренції серед стрімінгових сервісів. До слова, після торішнього збільшення кількості передплатників сервісу нині спостерігається серйозний спад.

Під час пошуку нового співробітника представники компанії спілкувалися з керівниками безлічі компаній з ігрової індустрії. На цей час невідомо, чи хоче Netflix створити власну студію з виробництва ігрового контенту або ж стати видавцем чужих проектів. Також невідомо, чи буде можливість завантажувати їхні гри на свої комп'ютери або ж сервіс буде стрімінговим.

У мережі висловилися про те, що компанія може створити свою систему підписок на ігри, подібні Apple Arcede, Google Play Pass або аналогічні для ігрових консолей.

Для довідки: ще у 2019 році керівник Netflix Рід Хастінгс визнав, що індустрія відеоігор є привабливою для компанії, а стримінгові сервіси програють таким великим іграм, як Fortnite.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як зрозуміти, що на вашому комп'ютері є віруси. А також інформувало про те, що пошукова система Google буде допомагати людям збирати сумку в похід і як це працюватиме.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини