Головна Новини Бізнес новини компаній "Нова пошта" стала екологічнішою: що змінилось для клієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нова пошта" стала екологічнішою: що змінилось для клієнтів

"Нова пошта" розпочала тотальну діджиталізацію фіскальних чеків

8 вересня 2021, 12:34 comments4873
Поділіться публікацією:

"Нова пошта" стала екологічнішою: що змінилось для клієнтів

"Нова пошта" стає екологічнішою, фото із відкритих джерел

Оператор експрес-доставки посилок "Нова пошта" більше не надає клієнтам  паперових фіскальних чеків. Про це компанія повідомила у своєму Telegram-каналі.

Натомість, клієнтам "Нової пошти" доступні digital-квитанції, які поштовий оператор після оплати своїх послуг формує в особистому кабінеті клієнта, або надсилає через Viber чи просте текстове СМС-повідомлення.

Нововведення дійсне як при здійсненні оплати послуг онлайн, так і при обслуговуванні клієнта у відділенні (при готівковковому чи безготівковому розрахунку), а також під час візиту кур’єра компанії за вказаною клієнтом адресою. Паперові чеки з 3 вересня видаються виключно за вимогою особи.

Водночас у "Новій пошті" наголошують на тому, що електронний чек є правомочним документом, який є аналогічним до більш звичного всім фіскального чеку на папері.

Нагадаємо, що поштовий оператор експрес-доставки створив перелік правил захисту від шахраїв для українців, які активно користуються можливістю онлайн-шопінгу. Він складається із п’яти пунктів, котрі стосуються порядку оплати товарів, процесу відстеження посилок, захисту особистих даних на сайтах іноземних реалізаторів і не тільки.

Також на нашому сайті ви можете дізнатись, чому тарифи "Нової пошти" вище за вартість послуг, які надає "Укрпошта", і як саме даний факт коментують офіційні представники "Нової пошти".

Раніше "Коментарі"повідомляли, що на думку президента України Володимира Зеленського, процес стрімкого переведення "держави у смартфон" є надважливим і незворотним. Саме з цією метою в Україні створено портал державних послуг "Дія", робота якого дозволяє назвати 2021 рік "ерою paperless".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини