Головна Новини Бізнес новини компаній ОГХК відзвітувала про зростання виробничих показників
commentss НОВИНИ Всі новини

ОГХК відзвітувала про зростання виробничих показників

Деякі виробничі показники ОГХК за перше півріччя зросли на третину

11 серпня 2020, 10:44
Поділіться публікацією:

Державна Об'єднана гірничо-хімічна компанія надала звіт про виробничі показники за перше півріччя 2020 року. Філії ОГХК — Іршанський ГЗК і Вільногірський ГМК — продемонстрували зростання по більшості товарних позицій, повідомляє прес-служба ОГХК.

ОГХК відзвітувала про зростання виробничих показників

Фото: ОГХК

Виробництво дистен-силліманітового порошкоподібного концентрату і дистен-силліманітового великого концентрату зросло на Вільногірському ГМК на 36% і 33% відповідно. Загальний показник виробництва дистен-сілліманітового концентрату склав 3,5 тис. тонн.

Виробництво кварцевого піску на Вільногірському ГМК зросла з 7,4 тис. тонн до 32,4 тис. тонн. Обсяги виробництва рутилового концентрату не перевищили минулорічні показники.

Іршанський ГЗК виробив за перше півріччя 2020 року 92,4 тис. тонн ільменітового концентрату, що на 13% більше, ніж за аналогічний період попереднього року.

На ОГХК пов'язують показники зростання зі зміною виробничих орієнтирів, знаходженням нових ринків збуту і новими технологіями збагачення сировини, яке раніше вважалося комерційно невигідним для компанії.

"Ми створили для ОГХК новий фінансовий план і програму модернізації, які передбачають оптимізацію ресурсної бази підприємств, які входять в структуру компанії. Раціональний підхід до виробництва і комплексне використання потужностей родовищ для нас не менш важливо, ніж показники максимального прибутку ", — зазначив т.в.о. голови правління ОГХК Пітер Девіс.

ОГХК знаходиться в управлінні Фонду державного майна України та входить до списку об'єктів великої приватизації. До ОГХК проявляють інтерес інвестори з Австрії, ОАЕ, Японії та інших держав.

Раніше "Коментарі" розповідали, коли можуть приватизувати "Центренерго".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини