Головна Новини Бізнес новини компаній Оголосили час і місце появи першого офлайн-магазину IKEA в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголосили час і місце появи першого офлайн-магазину IKEA в Україні

Поки ж в Україні працюють онлайн-магазин і три пункти видачі замовлених товарів

15 грудня 2020, 17:19 comments1192
Поділіться публікацією:

Шведська меблева компанія IKEA, що має світову популярність, нарешті відкриє перший офлайн-магазин на території України. Про довгоочікувану подію повідомляються представники фірми NAI Ukraine.

Оголосили час і місце появи першого офлайн-магазину IKEA в Україні

ІКЕА відкриє перший офлайн-магазин в Україні у 2021 році. Фото із відкритих джерел

Відкриття першого офіційного магазину ІКЕА заплановане на початок 2021 року. Придбати меблі виробництва відомої марки вдасться у Києві, на території торговельно-розважального центру Blockbuster Mall. Цікаво, що цей ТРЦ вважається одним із найбільших не лише в Україні, а й у Європі.

Конкретної дати поки не повідомляється, ймовірно, із огляду на коронавірусну ситуацію.

"Одним з ключових орендарів Blockbuster Mall є шведська компанія IKEA. Ми підтримували стосунки з IKEA та вели перемовини про можливість виходу цього бренду на український ринок впродовж 12 років. Нарешті відбудеться відкриття першого магазину в Україні", — розповів генеральний директор NAI Ukraine Віталій Бойко.

Допоки ж товари шведської компанії українці можуть замовити лише онлайн. Забрати придбану через інтернет продукцію наразі можна в одному із пунктів видачі або ж замовити доставку додому. Наразі в Україні є лише три пункти видачі ІКЕА, останній із яких відкрився днями у київському ТРЦ Lavina Mall.

Довідково. ІКЕА — транснаціональна компанія зі Швеції, яка займається роздрібною торгівлею, промисловим виробництвом і дизайном. Найбільш відома як розробник різноманітних меблів. ІКЕА заснована у 1943 році, а із 2008-го є найбільшим меблевим продавцем у світі. Штаб-квартира компанії знаходиться у Нідерландах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про відкриття онлайн-представництва ІКЕА в Україні, хоча із сервісом і були певні проблеми.

Крім того, на порталі можна дізнатися, як відреагувало керівництво шведської компанії на скандал щодо використання незаконно добутої української деревини для своєї продукції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини