Головна Новини Бізнес новини компаній Parimatch припиняє роботу в Росії. Чи насправді це так
commentss НОВИНИ Всі новини

Parimatch припиняє роботу в Росії. Чи насправді це так

Паріматч намагається залишити букмекерський бізнес в РФ, але не готова втрачати гроші

16 березня 2022, 22:25 comments1223
Поділіться публікацією:








Відкликання франшизи на використання бренду українського організатора азартних ігор Parimatch в Росії не означає, що компанія припиняє там працювати, отримувати прибутки й своїми податками фінансувати країну-агресора

Parimatch припиняє роботу в Росії. Чи насправді це так

Букмекерська компанія Паріматч

Про це говориться у відео, викладеному на ютуб-каналі UA Report.

У інтерв’ю журналістам СЕО материнської компанії в Україні Сергій Портнов зазначає, що франшиза на Росію продана таким чином, що торгівельна марка і софт лишився в Україні. Це означає, що українська компанія має всі права й повноваження припинити діяльність російського партнера.

Але незважаючи на заяву про відкликання франшизи, досі жодної інформації про продаж частини компанії чи передачу прав на торгівельну марку в російських базах даних немає. 

При цьому у самій російській компанії зазначають, що готові провести ребрендінг і такі зміни не відобразяться на роботі з ключовими партнерами.

"Ми продовжимо слідувати поточним курсом та оперувати під новою назвою. Усі зобов'язання перед клієнтами компанія продовжує виконувати у повному обсязі, всі кошти та баланси залишаються актуальними", — заявив голова ради директорів Pаrimatch Росія Дмитро Сергєєв. 

Технічна підтримка ж російського сайту на запитання про позицію компанії стосовно окупації України російськими військами відповідає, що не займає нічию сторону, не має права давати оцінку подіям і не коментує дії влади.

Parimatch (ТОВ Паріматч) — найбільша букмекерська компанія в СНД, яку оцінюють в 1 млрд доларів. Бренд організатора азартних ігор створений в Україні з головним офісом на Кіпрі. 70% діяльності компанія веде у країнах пострадянського простору, у тому числі в Росії та Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини