Головна Новини Бізнес новини компаній PariMatch продовжує фінансувати війну Росії під іншим іменем, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

PariMatch продовжує фінансувати війну Росії під іншим іменем, - ЗМІ

За даними журналістів, відома букмекерська компанія PariMatch, попри заяви про вихід з російського ринку, продовжує вести діяльність у РФ

28 квітня 2022, 20:00 comments2151
Поділіться публікацією:

Сьогодні з Росії йдуть всі найвідоміші світові букмекерські контори та інші лідери онлайн-гемблінгу: PokerStars, WiliamHill, BET366, GGPoker. Однак популярна компанія PariMatch продовжує вести діяльність на ринку країни-агрессора. Тільки тепер під іншою назвою — Paribet. Про це йдеться в матеріалі "Піти щоб залишитися: як продовжують працювати на росії ігрові компанії" видання Знай.юа. 

PariMatch продовжує фінансувати війну Росії під іншим іменем, - ЗМІ

PariMatch продовжує фінансувати війну Росії під іншим іменем - фото з відкритих джерел

"На початку варварської російської інтервенції на територію України, сама компанія, а так само її головні особи, всіляко відхрещувалися від позначення своєї позиції. А окремі представники компанії коментували представникам преси це наступним чином: ми не займаємо жодну позицію, і не в праві давати оцінку діям влади", — йдеться у статті. 

Однак автори матеріалу зазначають, що нібито одразу після серії невдач російської армії на підступах до української столиці, PariMatch заявила про вихід з російського ринку. 

Попри це журналісти нагадують, що паралельно з такими заявами,  Дмитро Сергєєв (представник офісу PariMatch Росія) заявив про ребрендинг і зміну назви на Paribet, а так само про збереження всіх рахунків, і роботу всіх ресурсів. Причому, зареєстрований Paribet на ту ж компанію ТОВ "Бетрінг", яку пов'язують з Тетяною Білоруською — дружиною засновника PariMatch Едуарда Швіндлермана.

"Іншими словами PariMatch продовжує фінансувати кулі та снаряди, які летять у мирні домівки українців. І як після цього ми можемо дорікати західні компанії за те, що вони не йдуть з російського ринку? Коли у нас під носом українська компанія, продовжує фінансувати терор проти нашого народу?", — запитують автори матеріалу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини