Головна Новини Бізнес новини компаній Pfizer продовжить постачати медикаменти в Росію: що кажуть у компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Pfizer продовжить постачати медикаменти в Росію: що кажуть у компанії

Американська фармацевтична компанія Pfizer йде з Росії через вторгнення в Україну

14 березня 2022, 17:30
Поділіться публікацією:

Представники американської фармацевтичної компанії Pfizer заявили про те, що завершують роботу  в Росії з причини військової агресії на українську територію. Однак компанія не відмовляється  доставляти до цієї країни медичні препарати. Про це інформує пресслужба фармкомпанії. 

Pfizer продовжить постачати медикаменти в Росію: що кажуть у компанії

У компанії зробили заяву (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою представниками пресслужби інформацією, в компанії вважають, що добровільне призупинення поставок медичних препаратів до Росії буде порушувати їх основоположний принцип — ставити пацієнта на перше місце. Призупинення поставок партій медикаментів, зокрема, протиракових і серцево-судинних препаратів, призведе до того, що страждатимуть пацієнти. Навіть  можлива загибель хворих, зокрема,  дітей і  людей старшого віку.

Також представники Pfizer додають, що не будуть  надалі вести бізнес в Росії.

Разом з тим,  представники компанії зазначили, що відсьогодні Pfizer буде перераховувати, як пожертву, всі прибутки з їх російського представництва  для того, щоб  забезпечити гуманітарну підтримку українців. Це буде як додаткова дія, окрім  всіх інших численних пожертвувань компанії Pfizer, які були зроблені нещодавно на користь України.

Також тут зазначили, що не будуть розпочинати нові клінічні випробування на території РФ і припинять набирати  нових пацієнтів для клінічних випробувань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомі компанії оголосили Росії бізнес-ізоляцію. Вже 2 березня більш як дев'яносто відомих у світі компаній  відмовились  працювати на території РФ чи доставляти  в цю країну, власну  продукцію та сервіси. Наразі цей список значно збільшився.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини