Головна Новини Бізнес новини компаній Початок кінця Facebook: чому кількість користувачів скорочується
commentss НОВИНИ Всі новини

Початок кінця Facebook: чому кількість користувачів скорочується

У компанії підтверджують зменшення доходів та скорочення інвестицій

3 лютого 2022, 18:10
Поділіться публікацією:

У материнській компанії "Meta Networks", яка володіє соціальною мережею "Facebook" заявили, що за останні три місяці минулого року кількість користувачів за добу зменшилась до 1,929 мільярда, тоді як у третьому кварталі 2021 їх було 1,93 мільярда. Скорочення кількості користувачів прямо вплинула і на доходи компанії. Про це пише видання "BBC", передає портал "Коментарі". 

Початок кінця Facebook: чому кількість користувачів скорочується

Кількість користувачів Facebook скорочується. Фото з відкритих джерел

За словами Марка Цукерберга, у компанії виникли проблеми через те, що молодша аудиторія іде в інші соцмережі. Нині Цукерберг ще не вигадав, як конкурувати з TikTok.

"Команди працюють добре, продукт створюється досить швидко. Проблема в тому, що TikTok вже є, він є унікальним і вже великим, й продовжує зростати досить швидко", — сказав Марк Цукерберг.

Ще однією причиною проблем Цукерберга, називають зміну налаштувань приватності в операційній системі IOS. Зміни ускладнили доступ компаній до таргетування та оцінки ефективності їхньої реклами на Facebook та Instagram. 

Раніше "Коментарі" писали про те, що акції Facebook рекордно впали  на 23% . Зменшення прибутку відбувається також через те, що Meta (FB) інвестує значні кошти в технології віртуальної реальності та AR, які, на її думку, допоможуть створити "метавсесвіт", який Марк Цукерберг визначив, як майбутнє компанії. 

За даними "Forbes", Марк Цукерберг більше не входить до числа 10 найбагатших людей планети. Його статки скоротились на 27,1 млрд доларів. Тепер він опинився на 12 сходинці рейтингу найбагатших мільярдерів. 

Читайте також: Ілон Маск запустив власний супутниковий інтернет: ціна на послугу шокує





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

3 лютого 2022, 19:19

А хто буде сидіти у цій українофобській соціальній мережі з їхніми ТУПИМИ ШТАНДАРТАМИ ПОЛІТИКИ і не знанням майже на 80% історичних подій країни в котрій вони ведуть свою діяльність та ТУПОГО ЗАПЕРЕЧЕННЯ ДОКУМЕНТАЛЬНО ПІДТВЕРДЖЕНИХ ПОДІЙ ТА ФАКТІВ, які ТУПО БЛОКУЮТЬ їхні ТУПІ МУДОРАТОРИ у звязку з відсутністю знання ІСТОРИЧНИХ ПОДІЙ у їхніх макітрах, але з підтекстом,що "ВАША публікація не відповідає нашим ШТАНДАРТАМ та порушує політику нашої мережі"....!!! ТУПІ НЕ ОСВІДЧЕНІ МУДОРАТОРАМИ ФЕЙСБУКУ...!!!


Новини