Головна Новини Бізнес новини компаній Працівницю компанії Apple звільнили після зізнання в утисках
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівницю компанії Apple звільнили після зізнання в утисках

Джаннеке отримала повідомлення, що вона звільнена за видалення матеріалів на обладнанні компанії, коли вона перебувала під слідством через витік даних до засобів масової інформації

16 жовтня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Співробітниця компанії Apple Джаннеке Періш, яка публічно розказала про утиски та дискрімінацію на роботі, заявила, що її звільнили. Про це передає Reuters.

Працівницю компанії Apple звільнили після зізнання в утисках

Компанія Apple, фото з відкритих джерел

Джаннеке отримала повідомлення, що вона звільнена за видалення матеріалів на обладнанні компанії, коли вона перебувала під слідством через витік даних до засобів масової інформації. Перріш сказала, що вона видалила програми, які містили деталі її фінансів та іншу особисту інформацію, перш ніж передати свої пристрої Apple в рамках розслідування. Вона впевнена, її звільнили за активну позицію в компанії.

"Мені це здається явно помстою за той факт, що я говорила про зловживання, які сталися з моїм роботодавцем, заробітну плату та взагалі про наші умови роботи", — сказала Джаннеке Періш. 
Apple заявила, що не обговорює конкретні питання співробітників. Раніше надходили повідомлення і про інших звільнених співробітників компанії Apple. Вони подали звинувачення проти компанії до Національної ради з трудових відносин США. Працівники звинуватили Apple у помсті та припиненні обговорення оплати працівників. Apple відповіла, що серйозно ставиться до усіх питань, які виникають у співробітників. 

Законодавство США захищає право працівників відкрито обговорювати певні теми, включаючи умови праці, дискримінацію та рівну оплату праці.

Раніше портал "Комментарі" повідомляв, чому Apple випустить обмежену кількість iPhone 13. Компанія Apple нещодавно презентувала нову модель iPhone 13 та її різновиди 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max, що будуть випущені на заміну гаджетам 12 моделі. За інформацією розробників новий телефон значно кращий — довше не розряджається та не б'ється. Планувалося, що гаджетів нової моделі буде випущено певну кількість, однак наразі стало відомо, що компанія випустить менше заявленої кількості — 90 млн штук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини