Головна Новини Бізнес новини компаній ПриватБанк підвищив комісію за оплату послуг: скільки тепер платити
commentss НОВИНИ Всі новини

ПриватБанк підвищив комісію за оплату послуг: скільки тепер платити

Йдеться про комісії не за перекази, а за оплату товарів і послуг бізнесу

23 червня 2021, 16:48
Поділіться публікацією:

Комісія на оплату послуг і товарів у Приват24 зросла. Тепер клієнтам доведеться платити 0,5% від суми замість однієї гривні. Поки що нововведення запроваджено в Київській, Харківській, Донецькій, Луганській, Чернівецькій і Хмельницькій областях. До кінця року комісія повинна зрости на всій території країни, пише OBOZREVATEL.

ПриватБанк підвищив комісію за оплату послуг: скільки тепер платити

ПриватБанк - фото з відкритих джерел

За словами прессекретаря банку Олега Серги, минулий тариф був, так би мовити, акційним. Нині ж перед фінустановою стоїть завдання зробити його доступним для клієнтів і в той же час конкурентоспроможним.

Також наголошується, що йдеться про комісії не за перекази, а за оплату товарів і послуг бізнесу за допомогою програми Приват24. Тобто клієнтів, які хочуть перевести грошові кошти зі своєї картки на іншу картку фізичної особи, нові правила не торкнуться.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що велика кількість людей по всьому світу щодня користується банкоматами. У зв'язку з цим нерідко виникають ситуації, коли в роботі апарату відбувається збій, наприклад, коли він просто не віддає вашу банківську карту. Багато людей, зіткнувшись із цим вперше, починають панікувати і не знають, що їм робити.

Якщо у вас виникла така ситуація, то потрібно просто повідомити в банк, чиїм банкоматом ви скористалися, про вашу проблему. Для цього ви можете скористатися гарячою лінією банку. Вони витягнуть вашу карту з апарату і доставлять у відділення банку, де ви її зможете забрати. Однак ця процедура може зайняти кілька днів. Тому можна спробувати скористатися іншим, більш швидким способом. Яким, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини