Головна Новини Бізнес новини компаній Проти компанії «Глобал Мані» ведуться корпоративні війни, — Вадим Бондарев
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти компанії «Глобал Мані» ведуться корпоративні війни, — Вадим Бондарев

Компанія залишає за собою право відстоювати своє ім’я в судовому порядку

30 серпня 2021, 17:46
Поділіться публікацією:

Публічне акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Нові Технології" ніколи не було учасником або бенефіціарним власником ТОВ "Глобал Мані". Про це заявив член наглядової ради, віцепрезидент Вадим Бондарев.

Проти компанії «Глобал Мані» ведуться корпоративні війни, — Вадим Бондарев

Проти компанії GlobalMoney ведуться корпоративні війни. Фото із відкритих джерел

За його словами, цілком очевидно, що проти "Глобал Мані" ведуться корпоративні війни та закликав ЗМІ надалі ретельніше перевіряти інформацію перед публікацією своїх матеріалів.

Бондарєв також нагадав про те, що компанія залишає за собою право відстоювати своє ім’я в судовому порядку.

Раніше в "GlobalMoney" повідомляли про атаку з боку недобросовісних конкурентів. Представники компанії зазначали, що, окрім фейкових новин, проти них використовують лідерів громадської думки та представників громадських організацій, вводячи їх в оману та маніпулюючи інформацією.

Водночас, у компанії стверджують, що здійснюють свою діяльність винятково в рамках законодавства України та не співпрацюють із фізичними та юридичними особами Російської Федерації. А офіційні інстанції, які, зокрема, уповноважені оцінювати роботу платіжної системи, не мають претензій до діяльності "Глобал Мані" та керівництва. Що підтверджують результати багатьох перевірок господарської діяльності, які проводяться відповідно до чинного законодавства України.

Нагадаємо, фінансова компанія "Глобал Мані" заснована в 2009 році, є власником першої в Україні ліцензії на обслуговування платежів без відкриття рахунка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини