Головна Новини Бізнес новини компаній Ринкова капіталізація компанії Apple підвищилася до рекордного рівня: скільки тепер коштує компанія
commentss НОВИНИ Всі новини

Ринкова капіталізація компанії Apple підвищилася до рекордного рівня: скільки тепер коштує компанія

Ціна на акції Apple зросла на кілька відсотків

8 грудня 2021, 17:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Акції американської корпорації Apple зросли в ціні. Про це пише видання IXBT.

Ринкова капіталізація компанії Apple підвищилася до рекордного рівня: скільки тепер коштує компанія

Apple. Фото з відкритих джерел

У вівторок на момент закриття торгів ціна на акції Apple зросла на 3,54%. Їхня вартість досягла нового максимуму і стала становити 1 71,18 долара за одиницю.

Як зазначається у матеріалі, Morgan Stanley підвищив цільову ціну акції Apple до 200 доларів та зберіг рейтинг, за якого акції рекомендують до покупки.

Нині ринкова капіталізація Apple становить приблизно 2,81 трильйона доларів.

Таке зростання акцій у ціні пов'язують зі збільшенням плану з постачання. Видання передає, що джерела з південнокорейської індустрії заявили, що в першій половині 2022 року Apple збільшить постачання своїх смартфонів на 30%.

Внаслідок цього річні постачання iPhone вперше перевищать 300 мільйонів одиниць.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що відомий американський мільярдер Ілон Маск назвав причину, через яку може загинути цивілізація. На думку підприємця, вона є одним з головних ризиків. Маск вважає помилковою думку деяких людей про те, що населення планети росте безконтрольно і у світі занадто багато людей. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що засновник компанії SpaceX показав комп'ютерну візуалізацію кораблів Starship. За опублікованими зображеннями Маск написав, що такі кораблі у майбутньому вирушать на червону планету. Крім того, на картинці можна побачити кілька веж із механізмами, які називаються Mechazilla. Компанія їх використовуватиме для запуску та посадки своїх кораблів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини