Головна Новини Бізнес новини компаній РНБО має відреагувати на сигаретного магната Кауфмана - екс-нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО має відреагувати на сигаретного магната Кауфмана - екс-нардеп

За словами екс-нардепа Юрія Михальчишина, компанія «Тедіс Україна» Бориса Кауфмана повинна бути перевірена РНБО на предмет співпраці з Росією

20 квітня 2021, 13:53
Поділіться публікацією:

Екс-нардеп Юрій Михальчишин заявив, що українській владі, яка в останні місяці активізувала боротьбу з контрабандистами і російськими агентами, варто звернути увагу на сигаретного магната Бориса Кауфмана. Про це Михальчишин сказав в ефірі телеканалу "Україна 24", передає УНІАН.

РНБО має відреагувати на сигаретного магната Кауфмана - екс-нардеп

Борис Кауфман. Фото з відкритих джерел

"Чому без уваги РНБО виявився цікавий сюжет пана Кауфмана в Одесі. Є така цікава тематика — сигаретна монополія "Тедіс Україна", а раніше називалася "Мегаполіс-Україна", — сказав Михальчишин.

За його словами, "Тедіс Україна" — це дочірня структура російського сигаретного монополіста, яка була створена в Україні сім'єю екс-президента Віктора Януковича і російським "збройовим бароном" Ігорем Кєсаєвим.

Кєсаєв, за даними УНІАН, є власником ВАТ "Завод Дегтярьова", на якому виробляють кулемети "Скеля", гранатомети АГС, протитанкові ракети "Конкурс". У матеріалі УНІАН повідомляється, що це озброєння Росія використовує для війни на Донбасі.

Екс-нардеп заявив, що "Тедіс Україна" продовжує працювати і нібито може бути причетна до порушення закону, приносячи прибуток своїм російським бенефіціарам.

"Сьогодні це 50 000 точок реалізації сигарет, майже 60 млн грн прибутку щорічно, це можливо багатомільярдні факти ухилення від сплати податків, які зафіксовані в відкритих джерелах, це багатомільярдні штрафи нашого Антимонопольного комітету, які якимось дивом скасували в "чесних" судах" , — стверджує Михальчишин.

Нагадаємо, "Коментарі" розбиралися, чому компанія "Тедіс Україна" постійно опиняється в центрі скандалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини