Головна Новини Бізнес новини компаній Ще одне звільнення: Мустафа Найєм залишає «Укроборонпром»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одне звільнення: Мустафа Найєм залишає «Укроборонпром»

Мустафу Найєма звільнили з "Укроборонпрому"

29 квітня 2021, 13:41
Поділіться публікацією:

У четвер, 29 квітня, Мустафа Найєм був звільнений з посади заступника генерального директора з питань активів, корпоративних прав та державного оборонного замовлення державного концерну "Укроборонпром". Про це повідомляє прес-служба держпідприємства і сам Найєм в соцмережах.

Ще одне звільнення: Мустафа Найєм залишає «Укроборонпром»

Мустафа Найєм. Фото з відкритих джерел

Як заявили в державному концерні, причина звільнення — оптимізація організаційної структури. Загалом штат скоротять на 10%.

Відзначається, що компанія показує позитивну динаміку, але попереду очікується "найважливіший ривок". У повідомленні від імені концерну подякували Найєму та іншим працівникам.

Ще одне звільнення: Мустафа Найєм залишає «Укроборонпром» - фото 2

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook Найєм, його посаду скоротили без пояснень і для нього це рішення стало несподіваним. Найєм розповів про результати своєї роботи в команді "Укроборонпрому", а також подякував за два роки співпраці команді, своїм близьким та іншим причетним.

Мустафа Найєм запевнив, що і після звільнення буде радий сприяти реформі "Укроборонпрому".

Ще одне звільнення: Мустафа Найєм залишає «Укроборонпром» - фото 3

Нагадаємо, вчора, 28 квітня, однією з найбільш обговорюваних тем дня в Україні стала зміна керівництва в НАК "Нафтогаз України". Як відомо, головну посаду в компанії тепер займає колишній в.о. голови Міністерства енергетики Юрій Вітренко. А ось екс-главу Андрія Коболєва "попросили" з поста, за словами чиновника, нібито навіть не попередивши. Портал "Коментарі" вирішив дізнатися думку фахівців. Експерти спробували розкласти ситуацію по поличках, пояснивши, чому відбуваються саме такі кадрові перестановки та чиєю перемогою їх можна вважати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Артем

30 квітня 2021, 13:34

Чекаємо на нові кадрові рішення, у тому числі по ДК "УОП", якщо поки не визріло рішення про ліквідацію цієї "потужної" нікомуздравомунепотрібної структури. Доречі, чекаю на коментарії господіна Найєма, з яким був присутнім на одних нарадах. Можливо, хоч зараз він розскаже якусь правду про всі ці вєщі. Хочу підкреслити, що я не бот, а реальна людина.

Віктор

30 квітня 2021, 13:19

Такого плану "фаховець" у цій країні на...й не потрібен. Що крім грошенят, в УОП, ця особистість заробила для країни?

Артем

30 квітня 2021, 13:10

Якій на...й адвакації. Отримавши в Державному концерні декілька мілійонів гривень писати пост російською про якусь адвакацію. Ідіть у п...ду, господін Найєм.


Новини